Vezi ce frumoasă este iubita lui Dragoș Anastasiu. Hildegard Brandl este o femeie de succes, care a studiat în străinătate

Vezi ce frumoasă este iubita lui Dragoș Anastasiu. Hildegard Brandl este o femeie de succes cu studii în arhitectură.

Dragoș Anastasiu
Autor: Elena Popescu

In articol:

Vezi ce frumoasă este iubita lui Dragoș Anastasiu. Hildegard Brandl este o femeie de succes, care a studiat în străinătate.

Vezi ce frumoasă este iubita lui Dragoș Anastasiu

Dragoș Anastasiu și Hildegard Brandl sunt împreună de mai mulți ani. Omul de afaceri a trecut printr-un divorț în 2008. Antreprenorul și fosta sa soție, Anca Anastasiu, au împreună o fiică.

Citeste si: Ce avere are Dragoș Anastasiu. Antreprenorul a renunțat la profesia de medic ca să își construiască propriul business

Hildegard Brandl, iubită Dragoș Anastasiu
Hildegard Brandl, iubită Dragoș Anastasiu[Sursa foto: Facebook]

Actuala iubită a lui Dragoș Anastasiu, Hildegard Brand, este născută în București și provine dintr-o familie de origine germană din mamă șvabă și tată sas.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Dragoș Anastasiu CV. Ce studii are și ce unde a lucrat înainte să devină unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România

Hildegard Brandl, iubită Dragoș Anastasiu
Hildegard Brandl, iubită Dragoș Anastasiu[Sursa foto: Facebook]

Cine este Hildegard Brandl, iubita lui Dragoș Anastasiu

Iubita lui Dragoș Anastasiu, Hildegard Brand, are 45 de ani, dintre care 25 petrecuți în Germania, 6 în Venezuela și 14 în România. Este antreprenor  și a studiat arhitectura în Germania și România. În 2013 a deschis un birou de arhitectură în București.

Hildegard Brand a plecat din România pe când avea 5 ani și a revenit în anul 1995 pentru un an de facultate, de arhitectură.

Hildegard Brandl, iubită Dragoș Anastasiu
Hildegard Brandl, iubită Dragoș Anastasiu[Sursa foto: Facebook]

Antreprenorul a renunțat la profesia de medic ca să își construiască propriul business

Dragoș Anastasiu profesa medicina în Germania, însă a renunțat și a venit în România, unde a dat startul afacerilor afacerilor în turism și transport cu autocarul ale grupului Eurolines. În 2011, devine francizat al grupului german TUI. În 2015, achiziționează complexul turistic Green Village din Delta Dunării. În 2016, este ales președinte al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane. În vara lui 2019, vinde aproape toate activitățile de turism către DER Touristik, parte a concernului REWE (prezent în România cu lanțul de retail Penny): touroperare, retail, business travel și incoming.

Veniturile afacerilor vândute erau de circa 150 de milioane de euro. Era la a doua tranzacție importantă, după ce a vândut în 2017 afacerea de transport cu autocarul către FlixBus, un start-up german la acel moment. Valorea celor două tranzacții nu este cunoscută. De asemenea, este implicat în proiectul educativ SuperTeach al Romanian Business Leaders.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce avere are Dragoș Anastasiu. Antreprenorul a renunțat la profesia de medic ca să își construiască propriul business

Dragoș Anastasiu CV. Ce studii are și ce unde a lucrat înainte să devină unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România

Cine este Dragoș Anastasiu de la Șef sub acoperire 2021. Vezi ce afaceri deține antreprenorul

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

DEZASTRU total la Antena 1. Adrian Sârbu dă lovitura anului în televiziune

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Schimbare majoră pentru români. Va fi obligatoriu. Declarații oficiale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies