Viața de lux a băiatului unui milionar din fotbal! Cum se distrează fiul lui Constantin Iacov FOTO

Constantin Iacov, fostul șef de la FC Național, are un băiat căruia îi face toate poftele.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Constantin Iacov, fostul șef de la FC Național, are un băiat căruia îi face toate poftele. David este copilul lui Constantin Iacov, un afacerist care între 2005 și 2007 era patronul defunctului club FC Național (fost Progresul București). 

Citeste si: Împăcare șoc în fotbalul românesc! Gabi Tamaș nu mai divorțează de Ioana

Citeste si: Un fotbalist român a murit în Italia în urma unui grav accident! Două ore s-au chinuit echipajele de descarcerare să-l scoată din mașină

În declarația de avere depusă pentru anul fiscal 2014, Iacov scria că deține circa 50 de terenuri agricole și șase terenuri intravilane, din care trei în București, două în Buftea (Ilfov) și unul în Săcele (Braşov), două case de vacanță în Ilfov și Brașov, un apartament în București și două spații comerciale în București.

fara descriere

El a mai declarat atunci că are o colecție de ceasuri în valoare de 800.000 de euro, conturi bancare de 3,8 milioane de euro și 2,9 milioane de lei și acțiuni la mai multe societăți comerciale.

fara descriere

Dacă Iacov senior este o prezență rară în public, puștiul epatează pe site-urile de socializare cu mașinile de lux pe care le conduce sau cu bărcile cu motor ale familiei. De altfel, David a urmat o școală privată în care un an de studiu costă aproximativ 20000 de euro! 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate