Victor Corui, fiul marelui bachetbalist Mihai Corui, a murit! A fost lovit de tren în Londra și nu a mai avut nicio șansă

Marele baschetbalist Mihai Corui și-a pierdut fiul de doar 23 de ani. Victor Corui a murit lovit de tren, în Londra, acolo unde el se stabilise

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Mihai Corui, un mare fost baschebalist român, trece prin clipe grele. Fiul lui, Victor Corui, a murit la vârsta de doar 23 de ani. Bătaiul se afla în Londra, acolo unde el locuia și urma cursurile unei universități, și a fost victima unui accident îngrozitor.

Tragedia s-a petrecut luni, 12 septembrie, în gara de pe Liverpool Street din Londra. Victor Corui a fost lovit de tren și o ambulanță a ajuns de urgență acolo. Din păcate, în ciuda eforturilor uriașe făcute de cadrele medicale care s-au deplasat acolo, tânărul nu a putut fi salvat și decesul lui a fost pronunțat al fața locului.

Circulația a fost întreruptă temporar între Leytonstone și Marble Arch, relatează muylondon.news. Coform aceleiași sursem, după câteva ore traficul a revenit la normal. „Incidentul nu era tratat ca fiind o moarte suspectă”, a declarat un purtător de cuvânt din partea Poliției din Londra.

Citeste si: Tătăl uneia dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut a încetat din viaţă. A avut un șoc când a aflat ce se întâmplă în acest caz

Citeste si: Șerban Huidu, reacție șoc în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: ”Au început. Pe net toți sunt judecători si toți AU DREPTATE”

 

Cine este Mihai Corui, tatăl lui Victor Corui

Mihai Corui este un fost bachetablist român care a făcut parte din aceeași generație cu Ghiță Mureșan. El s-a clasat pe locul 5 cu naționala României de juniori la Campionatul Mondial de la Edmonton, din 1991, relatează digisport.ro. În aceeași echipă jucau și Marcel Țenter, Elemer Tordai, Constantin Palîi și Toni Alexe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate