VIDEO | Întâmplări ciudate de la alegerile prezidențiale de duminică

Butoi de murături și tomberon folosite pe post de urnă, mirese la vot și oameni care au trecut cu pixul pe buletin candidatii pe care și-i doreau să-i aleagă.

Distribuie pe:

Autor: K.B.

fara descriere

Dincolo de declarațiile candidaților și de tensiunea luptei electorale, scrutinul de ieri a avut și părțile lui ciudate, dar și amuzante, mai ales pentru cei care au câștigat și au avut motive de petrecere. Ca și când ziua de mâine și turul doi n-ar fi existat. Așa au petrecut peneliștii bârlădeni, cărora nu le venea să creadă că au învins PSD chiar în propriul fief din Vaslui, zis și județul roșu.

Citeste si: Detaliul incredibil care aruncă în aer ancheta de la Caracal: "Cumpănașu a știut că fata din film nu e Luiza"

De la distracție, bineînțeles, n-au lipsit sărățelele pe farfurii de plastic, vinul proaspăt de toamnă și un lăutar puțin derutat de cerințele clienților. Tot cu veselie s-a lăsat și la o secție de votare din Bistrița, unde un mire și mireasa lui s-au oprit la urne între biserică și sala de nunți. Am dori să fie mai bine, atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Bărbatul a venit din altă țară că să-și ia aleasa de nevastă, iar votul a fost primul lucru făcut împreună ca soț și soție. În Vâlcea, în schimb, niște muncitori români au reușit să spargă urna de vot, care a fost înlocuită, în disperare de cauză, cu un butoi cu murături, spre indignarea internauților.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 12 noiembrie. Bianca și Ella se ceartă! O nouă concurentă intră în casă, dar e luată la rost de fete! Cine e Andreea

Citeste si: Imagini BOMBĂ cu marea împăcare dintre Florin Salam și Roxana Dobre! Incredibil ce au putut să facă să-și demonstreze iubirea

Nu la fel de indignați au fost votanții români de urnele puse la dispoziție în Olanda, unde au fost folosite recipiente pentru reciclarea hârtiei, așa cum se obișnuiește la alegerile din țara lalelelor. Toate primariile oraselor olandeze folosesc astfel de dispozitive pe post de urne de vot. Si nimeni nu ridica din sprancene, a notat pe facebook o româncă. Tot la capitolul... lucruri ciudate la vot, îl putem trece și pe cetățeanul care nu și-a găsit candidatul pe buletin, pe Ion Iliescu, mai exact, așa că l-a trecut cu pixul și chiar l-a votat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate