VIDEO Livian o pune la zid pe Ștefania de la Puterea dragostei. Fostul concurent o critică dur, pentru că a făcut publice imaginile în care apare desfigurată: „Acum nu-ți mai este rușine? De ce îți joci cartea de victimă acum?”

Livian a reacționat în cazul Ștefaniei de la Puterea dragostei, care a fost bătută și batjocorită de fostul iubit.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Livian o critică pe Ștefania
Livian, fost concurent la Puterea dragostei

Scandalul în care este implicată Ștefania de la Puterea dragostei a atras atenția foștilor colegi de platou. Dacă cei mai mulți dintre ei consideră că bruneta nu merita un astfel de tratament, iată că alte voci o critică pentru că nu a spus nimic până acum.


In articol:

Livian a postat un vlog pe canalul său de YouTube, în care o critică dur pe Ștefania pentru că a păstrat tăcerea timp de mai multe luni de zile și nu a spus nimănui că fostul ei iubit este un bărbat periculos. Fostul concurent de la Puterea dragostei spune că nu tolerează violența fizică asupra unei femei și îi îndeamnă pe susținătorii lui să nu lovească niciodată o femeie.

„Nu sunt de acord cu violența asupra unei femei. Oricât îi ea de a dracului, oricât te-ar fi înșelat. Nu. Și când te-a înșelat, cel mai dureros lucru pe care poți să-l faci pentru ea, să-l simtă, nu s-o bați, că bătaia trece și după două zile e la fel. Încă știți cum povestește cu prietenele ei? Cel mai tare știti ce o doare? „Ieși din fața ochilor mei!” Băieți, nu bateți lupoaicele! Mai bine indiferență. Aia doare cel mai tare”, a spus Livian.

Citeste si: Ștefania nu este singura fată agresată de Adelin! Ce le-a făcut fostelor iubite?! Au apărut mesaje și imagini șocante: „I-a rupt pierce-ul din buză...”

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei trage un semnal de alarmă după bătaia Ștefaniei. Mesaj cutremurător transmis de fostul concurent: ”Să ajungi să-ți tunzi iubita...”

Livian o critică pe Ștefania
Ștefania, desfigurată de iubit

Citeste si: Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Livian susține că Ștefania a ales un moment oportun să facă publice imaginile în care apare desfigurată, pentru a câștiga mai mulți fani, acum că este concurentă în cadrul unei emisiuni televizate. El o numește egoistă și spune că nu înțelege cum a putut păstra tăcerea până acum, timp în care alte femei erau în pericol lângă agresor.

„De ce tocmai acum s-au făcut publice imaginile? De ce abia acum vorbește despre acest subiect? Acum nu-i mai este rușine? Dacă s-a întâmplat acum șase luni și vrei să-ți faci dreptate, de ce aștepți momentul oportun, ca tu să te înscrii la o emisiune și abia apoi să dai acordul unor vloggeri să dezbată acest subiet.

Că ai fost bătută, tunsă și așa mai departe. De ce vrei să-ți joci cartea de victimă după șase luni de zile? Ce te-a oprit să arați atunci adevărul lumii? De ce egoismul tău atinge așa cote alarmante? Tu ca femeie, de ce nu ai da surorilor tale informația că acest băiat se comportă urât sau recurge la niște gesturi care te lasă cu traume?”, întreabă Livian.

Nelson mondialu spune că Ștefania e vinovată

Livian are o părere diferită față de cea a tatălui său, care a declarat că Ștefania i-a greșit fostului iubit. Nelson Mondialu a vorbit într-un video despre bătaia pe care a primit-o fata și pedepsele la care a fost supusă.

Livian o critică pe Ștefania
Nelson Mondialu, tatăl lui Livian

„Ăștia vor să-l bage pe Adelin la pușcărie. Emisiunile astea caută c***e. Îi doare pe ăștia în 14 că le da 100-200 euro. «Fostul iubit a bătut o crunt și a tuns o la chelie». Știți ce înseamnă asta? Că îl bagă la pușcărie! Asta urmăresc, să-l bage în pușcărie, dar ei nu pun întrebarea: Ce a făcut față asta atât de grav cât să o tundă asta la zero?

Domnilor, eu nu-i dau dreptate lui sau nu știu, poate i-aș da și dreptate. E greu când ești cu o femeie, că să o bați și să o și tunzi, acolo trebuie să se fi întâmplat ceva urat. Dar mereu bărbatul e de vină, femeia e scoasă mereu nevinovată. Numai ei doi știu ce s-a întâmplat, dar noi putem bănui. Astea sunt pedepse țigănești, să-i taie din par, din buza, din nas. Eu am impresia că asta o bagă pe treaba. Când faci așa ceva? Când e cu altul? Știu eu? Sau merge și se îndrăgostește de client. Sau l-a înșelat cu un prieten bun”,a spus Nelson Mondialu pe vlog.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Se dau case gratuit! Se întâmplă chiar la granița cu România

Lovitură de teatru! Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou un cuplu? „Da, s-au împăcat…”. Toți fanii sunt șocați

Nelson Mondialu se implică în scandalul momentului! Ce a spus despre bătaia încasată de Ștefania de la Puterea Dragostei de la Adelin: „Astea sunt pedepse țigănești! Eu am...

Mari de la Puterea Dragostei, acuzată că ar fi publicat fotografiile cu Ștefania bătută și tunsă: ”Ăștia sunt oamenii”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies