VIDEO Medici și pacienți infectați cu COVID-19 din Botoșani s-au adunat într-un salon și au început să cânte: „Hai, hai, cu salvarea. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat”

Mai multe cadre medicale şi pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati s-au adunat într-un salon şi au început să cânte. Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

VIDEO Mai mulți medici și pacienți infectați cu COVID-19 din Botoșani s-au adunat într-un salon și au început să cânte: „Hai, hai, cu salvarea. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat”


In articol:

Un filmuleț în care apar zece persoane, printre care cadre medicale şi pacienţi infectaţi cu coronavirus, în timp ce bat din palme, dansează şi cântă, a devenit viral în ultimele zile pe Facebook. Totul s-a întâmplat la Spitalul Județen de Urgență Mavromati din Botoșani, informează site-ul Știri Botoșani.

Cadrele medicale și pacienții cu COVID-19 din Botoșani s-au filmat în timp ce cântă în salon

Persoanele care apar pe înregistrare cântau amuzați din saloane: „Hai, hai, hai la Botoșani, măi, / Hai, hai, cu salvarea, hai. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat / dar a venit domn Costel / șeful nostru mititel / Ne-a adus pită și cu ciorba / ca să ne întărim la vorbă / piept de pui și cu salată / s-avem după ce bea apă”.

Citeste si: Coronavirus în lume! Câte persoane și-au pierdut viața în urma îmbolnăvirii cu temutul virus

Citeste si: Ludovic Orban, noi declarații despre relaxarea măsurilor împotriva COVID-19: „Este inadmisibil ceea ce se întâmplă”

Citeste si: Anna Lesko, fotografie de infarct pe internet! Artista a renunțat la TOATE hainele: „Și lui Dumnezeu îi place!”

Cadrele medicale și pacienții au cântat la unison aşa-numitul “imn COVID”. Secvenţele video au fost postate pe reţelele de socializare, iar reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani s-au autosesizat. Ancheta se desfăşoară in rem, urmând ca fiecare persoană participantă la acţiunea respectivă să fie identificată şi audiată.

“Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. În continuare se efectuează cercetări pentru această faptă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate