VIDEO| O mireasă a trecut prin cel mai mare șoc în ziua nunții, din cauza exploziei din Beirut: ”O să mor? Cum o să mor?”

Filmările terifiante arată momentul în care o mireasă aleargă pentru viața ei în timpul exploziei devastatoare din Beirut, ce a avut loc pe 5 august.

O mireasă a trecut prin cel mai mare șoc în ziua nunții, din cauza exploziei din Beirut
Autor: Ioana Nicoleta

In articol:

O mireasă a trecut prin cel mai mare șoc în ziua nunții, din cauza exploziei din Beirut
O mireasă a trecut prin cel mai mare șoc în ziua nunții, din cauza exploziei din Beirut

Motivul declanșării exploziei din Beirut este momentan incert. Circulă pe internet mai multe fotografii și videoclipuri realizate de amatori, în care apare norul uriaș de fum. Se afirmă că exploziile au avut loc în contextul în care se aștepta verdictul în cazul uciderii fostului prim-ministru Rafik Hariri, în 2005.

Pe o rază de câteva multe sute de metri se înregistrează daune materiale semnificative. Locuințe aflate și la 10 kilometri distanță ar fi fost afectate de suflul exploziei.

135 de oameni au fost uciși și aproximativ 5.000 de răniți în explozie- cauzată de explozia a 2.750 de tone de azotat de amoniu.

În clipul, distribuit astăzi pe Twitter, mireasa este văzută în timp ce fotograful ei Mahmoud Nakib face zoom pe rochia de mireasă.

Însă câteva secunde mai târziu, o distanță gigantică se aude în depărtare- cu forța exploziei ridicate de microfon.

Apoi, camera foto se deplasează spre o stradă liniștită rezidențială, unde norii de praf din explozie au creat deja un fum gros.

Locuitorii apartamentelor din apropiere sunt apoi văzuți grăbiți de-a lungul străzii, în timp ce mireasa se ghemuiește, pentru a se adăposti.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

O mireasă a trecut prin cel mai mare șoc în ziua nunții, din cauza exploziei din Beirut
O mireasă a trecut prin cel mai mare șoc în ziua nunții, din cauza exploziei din Beirut

Citeste si: Fiica lui Emi Pian, ”cea mai puternică vrăjitoare din Europa”? Femeia ar fi putut împiedica teribila crimă

Citeste si: Cum arată din satelit domeniul lui Nuțu Cămătaru din Ferentari? Aici ar fi avut loc tentativa de asasinat asupra legendei lumii interlope

Citeste si: Bill Gates, implicat în stabilirea prețului unui vaccin anti-COVID? ”Aceste vaccinuri vor avea un preț foarte ridicat”

'O să mor?' Cuvintele devastatoare ale miresei prinsă în explozia din Beirut

Mireasa Seblani, un medic care lucrează în SUA, a ajutat la verificarea răniților din apropiere, înainte de a fugi din piața Saif din centrul Beirut, în siguranță.

Revenind la fața locului o zi după explozie, ea a declarat pentru Reuters: „Mă pregătesc pentru marea mea zi de două săptămâni și am fost atât de fericită, ca toate celelalte fete,„ mă căsătoresc ”. Părinții mei vor fi fericiți văzându-mă într-o rochie albă, voi arăta ca o prințesă.

"Ce s-a întâmplat în timpul exploziei aici- nu există niciun cuvânt de explicat... Am fost șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, o să mor? Cum o să mor?"

Premierul libanez, Hassan Diab, a declarat că azotatul de amoniu care a explodat stă nesigur de șase ani într-un depozit din portul orașului.

Dezastrul a fost provocat atunci când un sudor a aprins 2.700 de tone de substanțe chimice explozive în zona portului, este raportat.

SURSA FOTO: EPA, The Sun, Twitter

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Ioanei Condea, mesaj șocant despre fiica sa moartă ”Te aștept ...”

Un bărbat a împușcat un om, a fugit de poliție, dar a murit ulterior într-un accident de motocicletă! Cum s-a produs incidentul care a pus autoritățile în alertă

În “Dragoste si secrete”, Sevda și Uygar se căsătoresc! 

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Total INTERZIS pentru cei care s-au vaccinat cu PFIZER! Informația momentului pe care toată lumea trebuie să o știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies