Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost amendat de Poliţia Rutieră! Mihai Mincu a contestat procesul verbal de contravenţie! Vezi cum s-a încheiat totul! DEZVĂLUIRI

La finalul lui 2017, viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost amendat de Poliţia Rutieră.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost amendat de Poliţia Rutieră. Mihai Mincu, care se va însura cu Teodora, fata cea mai a lui Becali, în luna octombrie, a primit o amendă de circulaţie în Bucureşti, procesul verbal de contravenţie fiind înregistrat pe 11 decembrie 2017. Mincu a contestat amenda un an mai târziu, cerând anularea acesteia pe 4 decembrie 2018, la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. (vezi cum si-a sfinţit Gigi Becali stâna din Pipera)

Citeste si: Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali! Firma lui Gigi a primit somaţie de la ANAF!

Citeste si: Cine e asociatul lui Gigi Becali la clinica medicală? Virgiuliu Gheorghe condamnă homosexualitatea și crede că masturbarea este o boală

Citeste si: Fiica lui Gigi Becali a luat masterul în administrarea afacerilor! Theodora s-a specializat în „Politica concurenţei în industria turismului”!

Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost amendat de Poliţia Rutieră. Decizia i-a fost favorabilă lui Mincu

La primul termen al procesului, judecătorii au luat decizia, care i-a fost favorabilă lui Mincu: „Admite cererea. Cu drept de a formula cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Prezenta încheiere se va comunica reclamantului. Dată în Camera de Consiliu şi pronunţată în şedinţă publică azi, 10.01.2019.”.

Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost amendat de Poliţia Rutieră. Are un alt proces la Judecătoria Buftea

În Bucureşti, viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost amendat de Poliţia Rutieră. WOWbiz.ro a dezvăluit că, pe 1 martie 2019, la Judecătoria Buftea s-a deschis un dosar penal în care Mincu Mihai Theodor figurează ca inculpat. Părţi civile sunt celebre case de modă, Cartier, Chanel şi Christian Dior, prin reprezentanţii lor din România, iar obiectul procesului este “infracţiuni la alte legi speciale art. 90 alin.1 lit. b din Legea 84/1998”. Legea cu pricina se referă la “Apărarea drepturilor asupra mărcilor şi indicaţiilor geografice”. Primul termen al acestui proces nu a fost încă stabilit.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: