Cine este jurnalista care a întrebat-o pe Dăncilă cum se calculează aria cercului? Andreea Dumitrescu, considerată ”prea agresivă” de șefii PSD și forțată să-și dea demisia

Jurnalista care a întrebat-o pe Viorica Dăncilă cum se calculează aria unui cerc este o mai veche cunoștință a fostului premier.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc

fara descriere

Viorica Dăncilă va ține minte toată viața întrebarea primită de la o reporteriță a televiziunii Realitatea în cadrul celei mai importante dezbateri electorale pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale: ”Cum se calculează aria unui cerc”. Șefa PSD dusese bine discuția până atunci și chiar subliniase că spre deosebire de Klaus Iohannis ”care și-a luat 6 case din meditații”, ea a ajutat gratis elevi la matematică. Întrebarea a fost însă una surpriză iar Dăncilă a greșit răspunsul.

fara descriere

Citeste si: Ce studii are de fapt Viorica Dăncilă și ce note a luat în facultate! Adevăratul motiv pentru care a șocat că nu a știut formula pentru aria cercului

Citeste si: Viorica Dăncilă, întrebată dacă are cască în ureche la dezbatere! Ce răspuns a dat

Citeste si: Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Cine este însă reporterița care a ”închis-o” pe Viorica Dăncilă la matematică? Ea se numește Andreea Sorina Dumitrescu și lucrează la Realitatea din primăvara acestui an. Ea este însă și o mai veche cunoștință a Vioricăi Dăncilă, încă de pe vremea când aceasta lucra la Televiziunea Română și era acreditată la PSD.

Citește continuarea poveștii pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate