Cum a apărut fosta noră a Vioricăi Dăncilă înaintea alegerilor! Amicii Elenei au fost daţi pe spate!

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a fost la o petrecere înaintea alegerilor prezidenţiale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a fost la o petrecere cu puţin timp înainte de turul 2 al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc duminică, unde fosta soacră a Elenei îl va înfrunta pe Klaus Iohannis. (vezi ce studii are Viorica Dăncilă)

Citeste si: Sondaj alegeri prezidențiale. Cifre surpriză! Cum stau în sondaje Iohannis și Dăncilă: ”Totul se joacă”

Citeste si: Imagini de colecție cu Viorica Dăncilă, în timp ce face baie de mulțime. Pensionarele au făcut coadă să-i sărute mâna

Citeste si: Ioan Isaiu l-a umilit pe Ştefan Bănică Jr, pe care îl consideră un actor modest: „E ca Bănică Jr versus Mălăele”

Elena a fost fotografiată în timp ce stătea pe un balansoar, într-un restaurant, unde a participat la o petrecere. Îmbrăcată într-o rochie bleu vaporoasă, cu motive florale, Elena a fost complimentată de amici: „Superbă!...Frumuşica mea!...Iubita mea! Frumoasa din pădurea adormită!”.

fara descriere

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a fost la o petrecere. A fost 3 ani măritată cu Victor Dăncilă

Elena s-a separat anul acesta de Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, cu care se însurat în 2016. Ea este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, în timo ce Victor este consilier la Curtea de Conturi. Divorţul Elenei de Victor Dăncilă a fost dovedit de declaraţia ei de avere.

Spre deosebire de decaraţia din 2018, din document a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017. Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate