Virgil Musta, pronosticuri pentru 2021! Ce spune medicul despre o viitoare pandemie! E greu de crezut

Virgil Musta, unul dintre cei mai apreciați medici din România, mai ales când vine vorba de combaterea pandemiei de coronavirus, a făcut, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, o serie de pronosticuri pentru anul 2021i.

Virgil Musta
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, dacă anul 2020 a fost cel sub semnul pandemiei de coronavirus, anul 2021 este cel în care lucrurile se vor schimba radical și, chiar dacă viața noastră, a tuturor, nu va mai fi la fel de simplă ca înainte, va fi un an în care lucrurile vor reveni la normal.

Citeste si: Sfaturi practice pentru cadourile de Crăciun de la Virgil Musta! Cum să ambalăm darurile și să nu riscăm infectarea cu coronavirus

”Acum avem vaccinul, arma împotriva coronovirusului cea mai eficientă. Nu cred că va dura mult și pandemia va fi doar o amintire tristă, eu sper din tot sufletul ca lumea să se vaccineze și, astfel, să reușim să scăpăm de acest virus. Asta în primul rând. În al doilea rând, cred că majoritatea vor înțelege cât este de improtant să ducem o viață sănătoasă, fără excese. Nu de altceva, dar, așa cum, din păcate a demonstrat-o acest virus, cei afectați cel mai grav au fost cei care nu fac mișcare, care nu fac sport și cei care au diverse boli generate de un trai, unstil de viață, care nu a pus accent pe sănătate”, ne-a spus Virgil Musta.

Virgil Musta
Virgil Musta indeamna la vaccin

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Medicul Virgil Musta, declarații despre noua tulpină a coronavirusului: ”Este necesar să se ia aceste măsuri”

Mai mult decât atât, este convins medicul, românii vor înțelege că este esențial să meargă, regulat, la medic.

”Cred că și sistemul de sănătate va fi reformat, cel puțin din punctul de vedere al pacienților. Oamenii vor fi mai atenți la un stil de viață sănătos, vor încerca să prevină și să facă analize mai des, să descopere din timp dacă au vreo afecțiune. Iar asta va reduce presiunea de pe sistemul medical de la noi”, explică Virgil Musta. E adevărat, pronostichează celebrul doctor, și sistemul de sănătate românesc va fi reformat.
”Probabil se va pune la punct un sistem în care bolile contagioase vor fi mai bine izolate, iar pacienții vor fi și mai protejați. Adică, probabil, se va schimba stilul de spitalizare, de la saloane mari, cu mai mulți pacienți, se va trece la sistemul de rezerve, cu unul, maximum doi oameni în ele”, explică Virgil Musta.

Citeste si: Virgil Musta, declarații la sfârșit de an pandemic: „Am tratat pacientul, nu boala”

Virgil Musta: ”Nu vom mai avea pandemii în următorii 40 de ani”

În altă ordine de idei, ne-a mai spus Virgil Musta, pandemia de coronavirus nu va fi urmată de altele. ”Vor mai exista epidemii, dar pandemii, spun eu, în următorii 40 de ani, nu! Acum, de exemplu, există probleme în lume, în diverse focare, și de Ebola, o boală mult mai periculoasă, dar și alte asemenea afecțiuni hemoragice, există rujeola – și cum vaccinarea a scăzut, este o problemă-, dar nu cred că vor mai fii pandemii.

Virgil Musta
Virgil Musta, medicul care a facut minuni la Timisoara

Adică, local, epidemii vor fi, dar vor fi mai eficient izolate și tratate, mai ales că, acum, medicina din întreaga lume a demonstrat și a învățat cum se poate mobiliza în fața unei amenințări. Important este însă ca oamenii să nu creadă diverse teorii ale conspirației, fantezii ale unor minți credule, și să se vaccineze”, susține medicul Virgil Musta.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

România va fi lovită de al treilea val al pandemiei de coronavirus. Un medic trage un semnal de alarmă: „De acest virus nu vom scăpa”

Virgil Musta, declarații la sfârșit de an pandemic: „Am tratat pacientul, nu boala”

Situație dramatică la ATI Timișoara. Medic: „Ne mor pacienții în brațe, ne mor în mână”

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 14 mai 2021. Unul dintre cei mai mari sfinți vindecători ai Ortodoxiei

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies