Visul lui Nefes s-a năruit, azi, în ”Lacrimi la Marea Neagra”! Ce se intampla cu aceasta dupa ce Vedat a prins-o in incercarea ei de a fugi in Rusia?

Visul lui Nefes si al micutului Yigit de a scapa din cosmarul violentelor indurate, se naruie in momentul in care sunt prinsi de Vedat, cand vor sa fuga in Rusia.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

In tot acest timp, Tahir este sfasiat de durere, cu gandul ca Nefes si micutul au plecat in Rusia. Fara sa stie ca au fost prinsi, acesta asteapta cu sufletul la gura un semn de la ei ca au ajuns cu bine.

fara descriere

La Marea Neagră, în timp ce Mustafa se ocupă de Eyșan, pe care a răpit-o în schimbul vieții fratelui său, Asiye este forțata să duca cadoul de zestre la Mercan, pe care nu o dorește de  cumnata.

Citeste si: Roxana, despre Livian de la Puterea Dragostei! ”O sa aflu daca putem să fim iubiți”

Citeste si: Rusu de la Puterea Dragostei, în lacrimi la aflarea veștii morții manelistului Răzvan de la Oradea! Cei doi au cântat împreună FOTO

Citeste si: De ce plâng fanii la porțile platoului de filmare a serialului-fenomen "Lacrimi la Marea Neagră"? Avem imagini în exclusivitate, de la fața locului

fara descriere
fara descriere

Un mesaj care ajunge la urechile lui Asiye declanșează un mare foc în inima femeii. Aceasta ia o decizie radicala in ceea ce il priveste pe Mustafa.

Nu ratati azi, un nou episod din ”Lacrimi la Marea Neagra”, de la 20.00, la Kanal D

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate