Vladimir Putin și-a sărbătorit victoria „la comandă” în războiul din Ucraina, cu zeci de mii de ruși. Liderul rus, discurs dur la adresa Occidentului: „Ei discriminează, împart popoarele în clase”

Liderul rus a sărbătorit victoria Rusiei în conflictul cu Ucraina în mod nejustifict, situația de pe front nefiiind deloc în favoarea țării sale.


In articol:

În timp ce Vladimir Putin a organizat o întrunire cu zeci de mii de cetățeni ruși în care își cântă „victoria”, realitatea de pe fronturile din Ucraina este cu totul alta. De fapt, liderul de la Kremlin nu ar avea deloc motive de sărbătoare.

În timp ce ucrainenii au reușit să-și revendice teritorii importante în fața rușilor, Vladimir Putin a ținut un discurs în fața cetățenilor săi făcând referire la victoria Rusiei în lupta contra Ucrainei.

În urma analizării deciziei lui Vladimir Putin de a organiza o asemenea „distracție” în mod nejustificat, care ar contrazice situația reală a Rusiei în ceea ce privește războiul din Ucraina, analiștii au ajuns la concluzia că liderul rus își dorește să țină pe loc războiul pentru o vreme, pentru că țara sa a ajuns într-un punct în care nu-și mai poate asuma și alte înfrângeri.

„Putem spune că Rusia nu își deschide doar ușile casei pentru frații și surorile noastre, ci și inima. Bine ați venit acasă!”, a spus Vladimir Putin, președintele Rusiei.

Zeci de mii de ruși au fost aduși la manifest în Moscova cu autobuze speciale, ajungând în fața lui Vladimir Putin, acesta îndemnându-i să-și strige „victoria”. Vladimir Putin și-a făcut apariția în fața cetățenilor ruși rostind un discurs, cu muzică patriotică în boxe și o mulțime de steaguri ale Rusiei fluturând.

„Rusia! Rusia!”

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Citeste si: Alina Kabaeva, vizată direct de SUA. Ce se întâmplă în aceste momente cu iubita lui Putin

Vladimir Putin, critici aduse Occidentului

Occidentul este gata să facă orice pentru a păstra sistemul neocolonial care îi permite să paraziteze, să jefuiască lumea. Elitele occidentale sunt ceea ce au fost și așa au rămas- colonialiste. Ei discriminează, împart popoarele în clase. Politicienii din Europa trebuie să-și convingă cetățenii să mănânce mai puțin, să se spele mai rar, să se îmbrace mai gros acasă. Nu poți hrăni pe nimeni cu bani de hârtie- ai nevoie de mâncare și nici cu aceste capitalizări umflate nu vei încălzi pe nimeni- e nevoie de energie",   a adăugat acesta. 

Unii istorici sunt de părere că discursul lui Vladimir Putin ar fi, de fapt, momentul oficializării războiului rece.

„Poate fi considerat discursul drept momentul de oficializare a noului război rece”, a declarat Cosmin Popa, istoric.

Ucraina nu a rămas indiferentă în fața intenției Rusiei de a sărbători situația care se regăsește pe frontul din Ucraina, cu toate că nu este una în favoarea lui Vladimir Putin. Volodimir Zelenski susține că forțele militare rusești au atacat un convoi umanitar în apropiere de Zaporojie, aducând moartea multor civili ucraineni.

  „Au cântat în piață. Vorbeau despre Zaporojie când ei pus la care grozăvia din Zaporojie. Inuman.”, a spus Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei. 
„Mobilizarea și referendumul au importanță doar pentru ei, pentru ruși. Pentru noi, situația rămâne la fel, vom continua să ne luptăm cu ei.

Ucraina își dorește să adere de urgență la NATO

În timp ce Ucraina a redactat o cerere rapidă de aderare la NATO, Jens Stoltenberg, Secretarul general al NATO, își menține poziția de a susține Ucraina, însă continuă să se poziționeze ca alianță neutră, nevrând să fie parte directă la conflict prin aderarea Ucrainei la NATO.

„Această înhățare de teritoriu este ilegală și nelegitimă. În continuare, acesta este un război brutal dus de Rusia împotriva Ucrainei și nu schimbă cu nimic angajamentul nostru de a sprijini Ucraina. NATO nu este parte din conflict, dar vom sprijini Ucraina.”, Jens Stoltenberg, Secretarul general al NATO.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scene sfâșietoare surprinse după atacul din Zaporojie! La doar 3 ani, un băiețel își caută părinții printre cadavre: „Tati, mami, unde sunteți?”

Imaginile disperării din Rusia, după ordinul lui Putin! Soțiile și copiii îşi iau rămas bun în lacrimi de la bărbații trimiși la război: „Sunt obligați”

Carmen Iohannis, gafă de proporții la Dineul de la Buckingham. Prima Doamnă a României a făcut un gest controversat înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SOFIA VICOVEANCA a dat vestea cruntă în direct la TV: Sunt la capăt de drum și...

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Suma uriașă plătă de o ieșeancă pentru a-și completa vechimea. Legea este în vigoare până anul viitor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies