Vloggeriţa Sânziana Negru, implicată într-un accident grav: „El a strigat doar o data și apoi nu l-am mai auzit”

Vloggeriţa Sânziana Negru a fost la munte pentru a se distra alături de prieteni, dar toți au fost implicați într-un accident.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Vloggerița Sânziana Negru a fost weekend-ul trecut la munte, dar lucrurile au luat o întorsătură dramatică. Ea și prietenii ei au vrut să se plimbe cu mocănița, dar trenul s-a răsturnat cu ei. Mai mult, unul dintre cei cu care se afla a fost prins sub un vagon. Din fericire, el se află în afara oricărui pericol.

"Ieri a fost o zi groaznică, una dintre cele mai urâte zile din viaţa mea. Am fost în judeţul Covasna cu prietenii mei şi pentru că ploua am zis hai să mergem cu toţii într-o excursie cu mocăniţa. După ne-am luat bilete, eram vreo zece, am plecat. 

Vagonul nostru a deraiat la dus din cauza şinei, iar la întors nu am mers 2-3 minute că a început să deraieze şi ne-am răsturnat cu toţii. Credeţi-mă, nu-mi venea să cred că se întâmplă aşa ceva. Majoritatea prietenilor mei sunt ok, eu m-am lovit puţin la tibie şi la genunchi.

fara descriere

Citeste si: Ultimele cuvinte pe care le-a auzit Luiza Melencu de la mama ei, înainte de a urca în mașina lui Gheorghe Dincă! „Hai, mami…”

Citeste si: Cristina Ich, panicată din cauza sarcinii! Îi va dărui un băiat lui Alex Pițurcă: „Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil?"

Citeste si: HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 8 august 2019. Sfaturi înțelepte pentru fiecare zodie în parte

Mai puţin norocos a fost un prieten care a căzut pe o parte şi un vagon a căzut peste el. L-a lovit pe toată partea dreaptă. Ne-am dat seama cât de grav poate să fie totul. El a strigat doar o dată ajutaţi-mă şi apoi nu l-am mai auzit. Toţi eram albi la faţă. Nu ştiu dacă este ghinionul nostru sau dacă este vina celor care nu au grijă de calea ferată", a spus Sânziana Negru pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate