Vloggerul Colo a primit 40.000 euro de pe carduri furate! Sumele au fost blocate înainte să ajungă în arest pentru instigare împotriva minorelor

Colo, primul vlogger cu dosar penal din cauza unor declarații controversate legate de minore, a dezvăluit că a primit donații de peste 40.000 euro de pe carduri furate.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Colo, primul vlogger cu dosar penal din cauza unor declarații controversate legate de minore, a dezvăluit că a primit donații de peste 40.000 euro de pe carduri furate.

Cu câteva săptămâni ca Alexandru ”Colo” Bălan să ajungă în arest pentru instigare la violență împotriva unor persoane minore, vloggerul a fost în centrul unei povești extrem de ciudate. Colo a povestit că a primit donații de peste 40.000 euro de la un fan misterios, prin intermediul contului de PayPal, în 3 seri succesive.

Colo a primit 40.000 euro și a rămas fără ei


In articol:

Sumele respective au ajuns în contul lui Bălan, însă după câteva săptămâni ele au fost retrase, după ce s-a descoperit că plățile au fost făcute cu carduri furate.

Colo susține că nu știe cine și de ce i-a virat acești bani (donațiile reprezintă un mijloc folosit de vloggeri din toată lumea pentru ca fanii să poată susține în mod direct contentul). El recunoaște, totuși, că i-a trecut prin minte faptul că cele două evenimente: plata acestor sume și dezvăluirea unor fragmente incriminatoare vechi de un an, care l-au băgat în spatele gratiilor, ar avea cumva legătură.

colo alexandru balan
Colo a fost amestecat și în scandalul cu minorelor

”Gândiți-vă că mie mi-au fost donați cam 40.000 euro, mă rog, mai mult de-atâta... În fine! Primii 6.500 euro mi-au fost retrași, am rămas pe minus cu foarte mult o să vă atașez aici niște poze. Sumele astea au fost dinate cu niște carduri furate și am aflat ulterior de la PayPal, pentruj că mie mi-au fost retrași banii cam acum 2 luni. Eu până acum nu știam. Până acum am avut banii respectivi, am avut în balanța de cont... 47.000 euro.

Când auzi 47.000 de euro... frate, stai pe spate, ai 2 miliarde, știi ce zic? Puteam să fac foarte multe lucruri cu banii ăia și îmi făcusem niște planuri. Dar este și puțin ireal de crezut. Adică, majoritatea oamenilor nu m-a crezut, dar nici eu nu m-am crezut la un moment dat... Cine ți-ar dona, frate, 40.000 euro și câte milioane euro să aibă el pe spate?

Citeste si: Alex Bodi, lovitură fatală pentru Bianca Drăgușanu. S-a aflat tot - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Acești 6.500 euro mi-au fost retrași prima dată, a urmat seara cu LMAO în care mi-au fost donați 13.000 euro, mi-au fost retrași și banii ăia. Și a mai fost o seară în care am făcut 33.000 de euro.

Citeste si: Vloggerul Colo, întrebat dacă vrea la Puterea Dragostei! ”Pentru suma corectă, vă pup”! Youtuberul a avut dosar penal din cauza declarațiilor ofensatoare la adresa minorelor

Citeste si: Youtuberii, la bani mărunți! Adevărul despre câștigurile lui Selly, Nelson, Lino sau Abi! Cine sunt copiii care fac un milion de lei pe lună?

Cred că aceste donații mi-au fost retrase cu 2-3 săptămâni înainte să fie nebunia asta cu reținerea șirestriciile care au fost aferente. Vă dați seama că mi-am pus un semnal de alarmă... Adică, a venit așa ca un val, merita să știți adevărul până la urmă pentru că nu mă folosesc de banii ăia.

”Am pus 5-6.000 euro din banii personali”

Nu am nici un ban din chestia asta și vreau să spun că am rămas și pe minus. Cred că și în momentul de față sunt pe minus pe PayPal. Eu tot am adăugat undeva pe la 5-6.000 de euro din banii personali, plus ce mai aveam balanță pe cont. În total am pierdut undeva pe la 10.000 euro din banii mei. Ceea ce a fost foarte mult și foarte prost, pentru că nu mă așteptam la așa ceva. Nu spun asta ca să mă plâng, dar lumea are o impresie greșită, că eu am oricum 40.000 euro și stau pe spate și n-ar fi contat că am o amendă penală și oricum pot s-o plătesc.

Pentru cei care nu știu, mi s-a întocmit un dosar penal pentru instigare publică. Indiferent dacă am făcut sau nu am făcut, îmi accept pedeapsa. Cât despre amenda penală, am undeva pe la 90 de zile să o plătesc, este undeva pe la 24.000 lei. O amendă destul de mare, din punctul meu de vedere, dar nu este nici un fel de problemă, o s-o plătesc, muncesc pentru chestia asta și cu siguranță o voi plăti pentru că altfel sunt cam 155 de arest, ceea ce n-ar fi tocmai ok”, a povestit vloggerul Colo.

Youtube l-a lăsat fără posibilitatea de a încasa bani

Alexandru Bălan a povestit că în perioada în care a fost în arest, contul lui de Youtube a fost demonetizat, ceea ce înseamnă că nu mai putea încasa bani pe producțiile lui video. El spune că nu i s-a oferit nici o explicație pentru decizia luată de Google în legătură cu propriul canal.

”Ultima chestie, canalul de Youtube a fost demonetizat. Nu s-a întâmplat niciodată în România chestia asta, nu mi-a dat nimeni nici un fel de răspuns. Canalul e demonetizat de aproxiativ 2 luni de zile, de la faza cu procesul. Nu știu dacă tot procesul ăsta a avut legătură sau statul român, și nici nu caut un vinovat, pentru că ar fi tot vina mea, dar nu am primit nici un răspuns oficial sau neoficial”, a mai spus Colo pe Youtube.

În urmă cu câteva zile, Colo a anuțat că propriul canal a devenit din nou monetizat și că poate din nou să încaseze bani pe producțiile lui. Mai mult, el a fost anuțat că va primi în curând Butonul de Aur, distincție pe care Youtube o acordă la un milion de abonați.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

L-au creat în laborator?! Informația despre COVID-19 care dă totul peste cap: NU e o teorie a conspirației

E oficial! Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis a anunțat redeschiderea piețelor. Când intră în vigoare măsura

Vloggerul Colo și-a făcut câinele influencer! Bulldogul lui Alexandru Bălan, urmărit de mai mulți oameni decât o campioană olimpică

Răsturnare de situație în cazul vloggeriței Tequila! Bianca Adam spune că NU a fost bătută de fostul consilier ALDE!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies