Vrăjitoarea Monica Ioniță i-a spus lui Răzvan Ciobanu că va muri pe 29 aprilie! Cum i-a răspuns designerul

Vrăjitoarea Monica Ioniță susține că l-a sunat pe Răzvan Ciobanu și i-a spus că o să moară pe 29 aprilie. Ce i-a spus creatorul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

La cinci zile de la moartea șocantă a lui Răzvan Ciobanu, una dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din România a făcut un anunț neașteptat.

Monica Ioniță susțione că a vorbit cu designerul și că i-a spus că o să moară chiar în ziua de 29 aprilie 2019, a doua zi de Paști.

Citeste si: Șocant, ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu lui Botezatu cu o zi înainte de a-l înmormanta pe fiul ei! Totul s-a petrecut la capelă!

Citeste si: Alex Bodi îşi bate joc de cei care petrec 1 mai la mare în cluburile de fiţe: „După 2-3 mai, toate drumurile duc la casele de amanet!”

Citeste si: Carmen de la Sălciua aruncă bomba: ”A început sezonul de nunți... încet-încet pregătim vestimentația!” 

Aceasta crede că Răzvan nu ar fi putut face nimic, deoarece avea un blestem extrem de puternic asupra lui.

Ce crede vrăjitoarea că avea în corp, de fapt

„Țin să fac un anunț public: în ultimele zile se discută tot mai des despre moartea designerului Răzvan Ciobanu. Ei bine, toți care vă dați cu părerea, inclusiv cei din mass-media că „poate” ar fi consumat alcool înainte de a se urca la volan, că ar fi consumat anumite substanțe vă vin în ajutor cu adevăratul motiv care el s-a stins din viață!

Răposatul Mihăiță-Răzvan Ciobanu a fost urmărit de un blestem… fapt pentru care în dată de 29 aprilie el a avut un accident în urma căruia și-a pierdut viața. Indiferent că era în acel automobil, indiferent că venea de la Mamaia, că băuse sau nu, Răzvan avea să decedeze în data de 29.04.2019.deoarce avea un blestem foarte puternic asupra lui. Se simțea după el în ultimul timp. Se retrăsese din fata camerelor, motiv pentru care se simțea tot mai rău, semn că farmecele îl ajunseseră!

„Așadar, dragi cititori, dragi scriitori, dragi reporteri, vă rog să nu mai puneți vina pe faptul că s-a urcat la volan consumând alcool… că avea cine știe ce substanțe și așa mai departe!

Adevăratul motiv este că el era depistat cu 2 grame de argint viu în corpul lui, fapt pentru care, el de-a lungul anilor nu s-a putut stabili cu nicio femeie, urmând mai apoi ca el să aibă relatii cu oameni de același sex!

Am avut ocazia să vorbesc cu el în urmă cu un an avertizându-l că ceva rău i se va întâmpla! I-am spus că mi s-a arătat un bob de zăbavă (însemnând că ceva foarte rău se va întâmpla într-o săptămână, o lună sau un an).

Mi-a spus că nu ar avea ce să se întâmple cu el, că nu face altceva decât să-și distreze viața! Dumnezeu să-l ierte!”, a mărturisit vrăjitoarea Monica Ioniță pentru cancan.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate