Vulpița e vedetă la București! Ce se întâmplă cu fetița ei la Blăgești

Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru sunt vedete la București și au uitat de fetița lor din Blăgești.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Vulpița, ai uitat că ești mama?


In articol:

Se face aproape o jumătate de an de când Veronica Stegaru, așa cum o cheamă de fapt pe Vulpița, femeia devenită celebră la tv, a plecat din Blăgești și a venit la București.

Între aparițiile la tv, filmările pentru videoclipuri și înregistrări, Vulpița a cam uitat că este mamă. De altfel, Maria, fetița ei și a lui Viorel Stegaru, de doar doi anișori a rămas în Blăgești, acolo unde locuiau și soții Stegaru înainte de a fi vedete de Capitală. Maria a rămas în grija bunicilor paterni care se chinuie să îi asigure cele necesare traiului. Micuța însă suferă pentru că nu-și mai vede părinții.

”Fetița plânge toată ziua, vrea să își vadă mama. Cere telefonul, se uită pe Youtube la emisiune, nu înțelege ce se petrece și plânge. Abia mai mănâncă, nu se mai joacă cu ceilalți copii, e un dezastru total în casă. Maria vorbește câteva minute pe zi cu mama ei la telefon și nu înțelege de ce nu se întoarce Veronica acasă, de ce preferă să stea departe de ea, se simte părăsită”, ne-a spus, în urmă cu câteva săptămâni, unul dintre cei șocați de ceea ce se întâmpla în casa Vulpiței.

Citeste si: Ofertă fabuloasă pentru Vulpița ca să renunțe la emisiune ”Îi dau un miliard, cash, doar să lucreze cu mine”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Între timp, activitățile din București ale Vulpiței s-au înmulțit, iar femeia nu mai are timp nici de telefonul zilnic de multe ori. Nici de Paște nu au ajuns acasă, la Blăgești, soții Stegaru.

A mărturisit asta chiar într-o emisiune Veronica Stegaru, plângând spunând că și-ar fi dorit să aibă fetița cu ea la București. ”Să avem un Paște foarte fericit și dorința mea să am fetița lângă mine”, a spus Veronica, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citeste si: Scandal în direct! Mairela Vaida l-a dat afara din emisiune pe Viorel, după ce a vrut să o lovească pe Vulpița! Totul s-a petrecut în fața camerelor de filmat

Vulpita -Veronica Stegaru, de la ajutorul social, la mii de euro

Deși nu-și mai vede fetița, Vulpița este fericită. Viața ei s-a schimbat complet. Acum locuiește într-un apartament în București, se îmbracă din magazine de firmă, merge cu mașini de fițe și câștigă mulți bani. Dacă pe vremea când își ducea traiul de zi cu zi la Vaslui, Vulpița trebuia să se descurce doar cu câteva sute de lei pe lună, adică cu alocația copilului și ajutorul social, acum Vulpița a ajuns să aibe pe mână mii de euro. Vulpița face bani frumoși de pe urma melodiilor lansate pe Youtube care au ajuns să aibă mii de vizualizări. Se știe că această platformă de socializare plătește o anumită sumă pe mia de vizualizare, însă nu se știe cu exactitate cât anume.

Citeste si: Este sfârșitul apariției la TV pentru Vulpița și Viorel Stegaru? Nimeni nu se aștepta la asta

Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru au fost izolați în apartament în București

Așa cum spuneam, Vulpița și Viorel s-au mutat în București. Cei doi locuiesc într-un apartament, unde au fost izolați și în perioada stării de urgență. În afară de perioada în care participau la emisiunea tv unde au contract, cei doi soți din Blăgești și-au petrecut timpul înpreună în apartament. (Vezi aici cum arata apartamentul in care locuieste Vulpita si sotul ei)

Cum a ajuns Vulpița, vedetă tv după un viol

Veronica din Blăgești, pe numele ei adevărat Veronica Stegaru și poreclită Vulpița, a venit la București alături de soțul ei care o acuza de infidelitate, în timp cee a susținea că a fost violată. După ce au apărut imagini și discuții între ea și cei despre care spunea că ar fi violat-o, Veronica din Blăgești, alias Vulpița, a recunoscut, senină, că și-a înșelat bărbatul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Detalii șocante din spatele despărțirii definitive dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. De ce s-a produs, de fapt, ruptura între cei doi?

Lovitură pentru Andra de la Puterea dragostei! A făcut anunțul morții lui seara trecută: "Am aflat cu durere în suflet"

E clar, s-au împăcat! Leo de la Strehaia, petrecere fabuloasă cu Dana Criminala! Video bombă

Vulpița, ce transformare! Așa sexy nu ai mai văzut-o niciodată. Îmbrăcată într-o rochie cu crăpătură pe picior, Veronica Stegaru a întors priviri

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ia amploare! Ea l-a așteptat acasă după ce a ieșit din Ferma, dar nu s-a întâmplat asta: "Cred că după două săptămâni"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies