Vulpița, față-n față cu femeia care a încercat să-i fure soțul! Ce se va întâmpla acum cu relația celor doi

Veronica Stegaru, alias Vulpița, a fost față-n față cu bruneta voluptoasă care a pus ochii pe soțul ei, Viorel Stegaru.

Distribuie pe:

Vulpița, față-n față cu femeia care a încercat să-i fure soțul! Ce se va întâmpla acum cu relația celor doi


In articol:

După ce Vulpița a recunoscut că și-a înselat soțul de mai multe ori, Viorel a încercat să-i plătească cu aceeași monedă. A reușit să o facă geloasă! O brunetă voluptoasă, Mihaela, a încercat să-l seducă pe Viorel. Cele două femei s-au întâlnit față-n față și au ieșit scântei.

Viorel Stegaru a fost surpins în compania Mihaelei și au fost filmați de o echipă de la ”Acces Direct”. Bruneta ispititoare a profitat de infidelitatea Vulpiței pentru a-și arăta interesul pentru Viorel. Mihaela a fost invitată în emisiune, unde s-a întâlnit cu Vulpița.

Cum a reacționat Vulpița când a întâlnit femeia care i-a sedus soțul

Vulpița a izbucnit atunci când a văzut-o pe Mihaela! Între cele două a început un schimb de replici acide.

”Să nu mai vii în cameră la hotel la mine. Şi de ce te-ai dus şi ai bătut şi pe la alţii? De ce băteai la uşă? Dacă eu dormeam cu el în pat? Veneai şi tu cu mine acolo să fim toţi trei companie?”, a întrebat-o Veronica Stegaru pe Mihaela.

"Nu ai ce căuta în familia noastră şi să nu te mai văd lângă bărbatul meu… te dau pe mâna Poliţiei”, i-a zis Vulpița rivalei sale.

Citeste si: Primele imagini cu Cristina Șișcanu, la întoarcerea de la Survivor România! A fost întâmpinată de Mădălin Ionescu și de fetița lor! Fotografii emoționante

Citeste si: Bebeluș, la un pas de moarte după ce o rudă l-a pupat pe gură

Citeste si: Veronica Stegaru, în lacrimi la TV după ce a aflat că soțul ei i-a făcut propuneri deocheate unei brunete

Ispita i-a adus mai aproape pe Veronica și Viorel Stegaru

În ciuda dansului lasciv pe care Vulpița l-a făcut pentru Tzancă Uraganul, iar acum scandalul cu Mihaela, cei doi au decis să rămână împreună. Viorel a recunoscut că a încercat să o învețe o lecție și să o coboare cu ”picioarele pe pământ”.

Vulpița, față-n față cu femeia care a încercat să-i fure soțul! Ce se va întâmpla acum cu relația celor doi

Momentul a devenit atât de emoționant încât și Mihaela a izbucnit în lacrimi. Vulpița i-a cerut scuze soțului ei și i-a promis că va rămâne împreună cu el și fetița de doi ani pe care o au împreună.

“Îmi pare rău că ţi-am greşit şi eu te iubesc în continuare. Rămân cu tine şi cu fata”, i-a spus Veronica Stegaru soțului ei, pe care l-a luat de mână.

“Şi eu pe tine. Şi nu mai plânge, că degeaba plângi…”, i-a răspuns Viorel Stegaru, după care a îmbrăţişat-o strâns la piept.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate