Vulpița îi dă fatala lui Emily Burghelea. Mesajul pe care i l-a transmis tânăra din Blăgești întrece orice imaginație: „Mi-ai rănit sentimentele, iar acum eu...”

Vulpița continuă să le facă jocul celor din emisiunea prezentată de Mirela Vaida. După ce au făcut-o cu ou și cu oțet pe Emily Burghelea, acum Veronica îi dă fatala, ironizând-o pe fosta asistentă.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Vulpița îi dă fatala lui Emily Burghelea. Mesajul pe care i l-a transmis tânăra din Blăgești întrece orice imaginație: „Mi-ai rănit sentimentele, iar acum eu...”
vulpita


In articol:

Vulpița îi transmite un mesaj dureros fostei asistente tv, Emily Burghelea. După ce în urmă cu câteva zile, tânăra a spus în direct că Veronica este agresată de către Viorel și că i-ar fi povestit tot ce se întâmplă între ei, acum femeia din Blăgești o ironizează pe cea care la un moment dat i-a fost confidentă.

Vulpița, mesaj acid la adresa lui Emily Burghelea

Mesajul pe care l-a transmis Vulpița i-a șocat pe toți cei care îi țin partea lui Emily, iar asta pentru că asistenta a devenit extrem de apropiată la un moment dat de soția lui Viorel Stegaru, pe care a și dus-o la ea acasă.

Citeste si: Ipoteză șocantă care dă totul peste cap: Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată pentru a-i face loc Veronicăi în postul de asistentă TV

Citeste si: Mirela Vaida, reacție halucinantă după ce Emily Burghelea și-a dat demisia în direct: „Au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet”

Citeste si: Se vinde în România! „Protecție 100% contra Covid-19.” Devenim celebri? - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Citeste si: Vulpița, bătută de Viorel: Emily Burghelea, confruntare șoc cu fostul ei coleg! ”Radu, te duci în cap! Ți-am dat ultima șansă să spui adevărul”!

Vulpița a schimbat puțin versurile unei melodii cunoscute cu un mesaj tăios pentru fosta asistentă, Emily Burghelea. Versurile Veronicăi sună cam așa:

 „Hop, hop, eroina meaaaa, mi-ai rănit sentimentele și acum am ajuns eu asistentă”, spune Vulpița în timp ce este filmată de Doina Stină, reporter a emisiunii prezentate de Mirela Vaida. Dar asta nu a fost tot, căci reorterul a întrebat-o pe Veronica de ce poartă ochelari, iar ironiile au continuat:

Vulpița îi dă fatala lui Emily Burghelea. Mesajul pe care i l-a transmis tânăra din Blăgești întrece orice imaginație: „Mi-ai rănit sentimentele, iar acum eu...”
vulpita

„De ce purtați ochelari, doamnă?”, a întrebat-o Doina pe Vulpița, ironizând cele spuse de Emily în ultima zi ca asistentă tv a emisiunii. 

„Eroina meaaa. Port ochelari de soare pentru că sunt bătută”, a fost răspunsul Vulpiței.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Carantină totală de joi seara! Ce români au nevoie de declarație? Autoritățile intervin

Alimentul interzis cu cel puțin două săptămâni înainte de orice operație: Avertismentul doctorului Daniela Bușneag: Pericole uriașe pentru sănătate

ULUITOR! Oamenii refuză să creadă că Marcel Pavel are COVID-19! Teoriile conspirației, ”în floare”: ”Așa a fost și Bendeac, bolnav două zile”

Șoc URIAȘ în showbiz! Vedetele cad pe capete din cauza COVID-19! Marcel Pavel e deja internat! Andrei Ștefănescu, testat pozitiv

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies