Vulpița și Viorel au văzut pentru prima dată marea! Ce s-a întâmplat pe litoral: „Să mai urmeze un bebe”

Soții Segaru au ajuns pentru prima dată în viața lor la mare. Cum au reacționat cei doi

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Vulpița și Viorel au văzut pentru prima dată marea!


In articol:

Veronica și Viorel Stegaru au avut un weekend relaxant la mare. Cei doi au profutat de zilele libere și au văzut pentru prima dată valurile mării. Îmbrăcați în haine răcoroase, cei doi s-au bucurat ca doi copii atunci când au ajuns pe litoral.

„Nu am fost niciodată și acum sunt chiar curioasă să văd ce și cum. Aș rămâne aici. Foarte drăguț! E super! E cam mare și vine la margine apa. Așa de mare e? Îmi place”, a declarat Vulpița, la un post de televiziune.

Viorel a fost atât de fericit, încât a ajuns la o concluzie. Își mai dorește încă un copil. „Să mai urmeze un bebe”, a spus Viorel, după ce a ieșit din apă.

Citeste si: Grindina îi lasă săraci! Poveștile agricultorilor români afectați de fenomenele extreme de vreme

Citeste si: Distracție pe litoral, după relaxarea măsurilor! Mii de români au petrecut minivacanța de Rusalii la malul mării

Citeste si: Puterea dragostei 9 iunie. Momentul în care Marius cade și rămâne fără trei dinți, difuzat la tv

Ei au fost recunoscuți de către români, care s-au oprit să facă poze cu ei. Ei avut și o cină romantică, în portul Constanța, unde au mâncat delicatese făcute special pentru ei. 

Vulpița și Viorel și-au revăzut fetița după o lungă perioadă. Cum a reacționat micuța?

Vulpița a avut parte de unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei. După luni întregi în care a stat departe de fiica ei, tânăra din Blăgești și-a revăzut copila, iar momentul în care a stat față în față cu aceasta a emoționat o țară întreagă.

Vulpița și Viorel au văzut pentru prima dată marea!

Revedere emoționantă între Vulpița și fiica ei

Veronica și Viorel s-au întors în localitatea natală pentru a-i face o surpriză fețiței lor cu ocazia Zilei de 1 Iunie. Ambii părinți au postat ulterior fotografii pe rețelele de socializare, în care apar alături de copila lor, Maria, pe care au lăsat-o alături de bunici.

În momentul în care și-a văzut mama, fetița a fugit imediat în brațele ei, iar bucuria pe care au simțit-o toți trei în momentul reîntâlnirii a fost de nedescris. ”O iubesc”, a scris Veronica în dreptul imaginii.

Foto: Spynews

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate