Vulpița și Viorel vor concura la Asia Express? Zvonul care i-a uimit pe fani

Pe internat a apărut un zvon conform cărora Vulpița și Viorel ar putea concura la Asia Express.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Vulpița și Viorel au ajuns mai celebri decât ar fi visat vreodată și deși au fost criticați de multe persoane pentru aparițiile dese la televizor, cei doi protagoniși nu par dornici să facă niciun pas în spate. Mai mult, cuplul face din ce în ce mai multe pentru a rămâne în atenția publicului și chiar au ajus să cânte alături de Axinte de la Vacanța Mare și de cunoscuta cântăreață de muzică populară Maria Constantin.

fara descriere

Vulpița și Viorel vor concura la Asia Express?

Recent, un zvon apărut pe internet i-a pus pe jar pe fanii cuplului format din Vulpița și Viorel, dar și pe fanii show-ului Asia Express.

Ce părere aveți despre faptul că Vulpița si Viorel Stegaru vor concura in sezonul 4?”, a întrebat o tânără pe internet. Zeci de reacții au apărut pe internet în scurt timp.

Citeste si: Unde s-au filmat scenele din "Familia Medici- Conducatorii Florentei"; Creatorul seriei povesteste care au fost provocarile intampinate de echipa de productie

Citeste si: Motivul halucinant pentru care victima milioarului cuțitar refuză să depună plângere.Femeia a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiată de Mihai Tufan

„Cred că e o glumă, oricum este bătaie de joc din niște analfabeți, pe urma cărora unii sau alții fac bani frumoși, păcat!!”, ”Așa faceți vedete din toți limitații 😠 Ceva de valoare nu ați promova”, ”Ar fi bine și pentru ei sa mai cunoască lumea. Sa-i lăsăm în pace. Bine că s-a găsit cineva cu suflet mare sau ajute. Maica Domnului sa-i aibă în pază. Amin. Amin 👃👃👃”, ”Asta ar mai lipsi! Pe mine nu ma mai mira nimic! Pentru bani unii fac orice! Pacat!”, ”Cand va fi sezonul 4????”,  sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-au lăsat internauții după ce au auzit că Vulpița și Viorel ar putea pleca în Asia.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate