Loredana Chivu s-a dus în în pelerinaj la Arsenie Boca îmbrăcată în haină de blană, cu poşetă şi eşarfă Dior: ”Cred că se răscoleşte în mormânt săracul preot” FOTO

Loredana Chivu s-a dus în pelerinaj la Arsenie Boca în haine de club de noapte.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Loredana Chivu s-a dus în pelerinaj la Arsenie Boca, acum câteva zile. Ea a vizitat mormântul preotului de la Mânăstirea Prislop, făcând o poză în curtea lăcaşului de cult vizitat de sute de mii de pelerini din toată ţara.

Citeste si: Cum a aparut Loredana Chivu pe partie, la Ranca! Cei care au vazut cum era imbracata au ras in hohote

Citeste si: Declarația tăioasă a Loredanei Chivu, după ce Jador de la Puterea Dragostei a spus că a mers cu ea la hotel: "Doamne ferește! Nu există"

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Cu cine și-a pierdut virginitatea Loredana Chivu! După noaptea specială, i-a făcut niște cadouri fabuloase

„Cand genunchii ating pamantul, inima atinge cerul! Doamne ajuta la toata lumea!”, a postat Loredana. „Ce simti cand ajungi acolo? Imi doresc sa ajung si eu...”, a întrebat-o o prietenă. (vezi cum a pozat Loredana Chivu în ziua în care a împlinit 30 de ani)

Loredana Chivu s-a dus în pelerinaj la Arsenie Boca: "E mare păcat ca te-ai dus acolo"

Mulţi internauţi au remarcat, însă, ţinuta nepotrivită a Loredanei Chivu, care a afişat un lux opulent. Ea a purtat o haină albă de blană, asortată cu o poşetă şi cu o eşarfă de firmă, ambele Christian Dior.

“E mare păcat ca te-ai dus acolo. Esti o Iuda, cred ca se răscoleste in mormânt săracul preot. Esti o Satana in persoana, cu geanta dihor si esarfa dhior”, a postat un internaut revoltat de felul în care s-a îmbrăcat Loredana Chivu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Daniela Crudu, dezvăluri uluitoare din dosarul de prostituție în care a fost implicată! Fosta asistentă TV avea pseudonimul ”premianta” și câștiga în jur de 1000 de euro pe oră!!!

Ana Mocanu a rămas fără iubit, dar s-a îmbogățit! Dezvăluiri exclusive despre cea mai sexy asistentă TV

Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

Cum a apărut Loredana Chivu îmbrăcată într-un club din București, azi-noapte. Ținuta care i-au lăsat mască pe toți cei prezenți

Ce studii are Loredana Chivu: „Acum regret”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies