Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul care vrea să nu le dea alocaţii romilor cu mulţi copii: “Cei subvenționați stau sub plapume și procreează alți subvenționați, care se înmulțesc ca furnicile cele devoratoare de civilizații”

Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, care a şocat opinia publică în această săptămână. “Ma raliez declarației primarului din Tg. Mureș cu privire la indemnizatiile pentru copiii celor care trăiesc doar din acestea, care in loc sa muncească, mai fac un copil și nu sunt de acord ca am putea sa fim acuzati de discriminare, nici eu, nici domnia-sa!Nu sunt de acord sa sprijinim ne-munca, lenea și impostura și nu ma poate acuza nimeni de asta. Se tot vorbește despre tăierea pensiilor unor personalități. Vreți sa faceți asta ca sa încurajați lenea, furtul și hoția?”, a postat actorul Florin Zamfirescu. (vezi ce părere are Zamfirescu despre crimele de la Caracal)

Citeste si: Florin Zamfirescu a luat-o peste picior pe actriţa Cătălina Mustaţă, fosta lui soţie: “Nu are nici un prieten? Nimeni nu-i urează nimic? O să-i urez eu casă de piatră la cei 52 anișori ai ei!”

Citeste si: Actorul Constantin Zamfirescu, în doliu! "Ai plecat, somn uşor, mamă dragă"

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Florin Zamfirescu, anunț șocant pentru fanii săi: „Am venit să anunț că...”. Ce se întâmplă cu actorul

„Este vorba de o țara culcata la pământ chiar de acei care sunt subvenționați pe nedrept. Inchipuiti-va cum cei subvenționați stau sub plapume și procreează alți subvenționați, care se înmulțesc ca furnicile cele devoratoare de civilizații. Nu vi se face parul măciucă? Cu ce a greșit Europa de trebuie sa îndure acest fel sinistru de sinucidere? Ceaușescu a pierit fiindca avea principii de neclintit, care nu se puteau schimba in fata realității. L-am eliminat ca sa facem și noi la fel? Atunci de același sfârșit vom avea parte! Cântând Internaționala!”, a încheiat Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul Dorin Florea: „Propun introducerea obligatorie a unei anchete sociale"  

Primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea, propune introducerea unui set de 4 criterii care trebuie îndeplinite de către orice cuplu care vrea să aibă copii, în contextul discuției cu privire la dublarea alocației. El propune ca viitorii părinți să facă copii în urma unei anchete sociale care să țină cont, printre altele, de situația financiară și de educație. El mai consideră că cei care nu îndeplinesc criteriile ar trebui să rămână fără copii. „Propun introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor să aducă pe lume copii, anchetă care să țină cont de următoarele lucruri: dovada unui loc de muncă și a unei locuințe stabile; situație financiară acceptabilă; un nivel de educație minim stabilit prin lege; vârsta minimă la care un adult să devină părinte”, a scris Dorin Florea, pe pagina de Facebook.

“În cazuri exceptionale, în care, totuși, un cuplu care nu îndeplinește condițiile prezentate va avea un copil, consider că statul va trebui să preia copilul și să-i ofere condițiile corespunzătoare pentru dezvoltare - igienă, educație, hrană. În acest caz, indemnizația nu ar mai fi acordată părinților. Aceștia vor avea, însă, posibilitatea de a-și recupera copilul, după ce vor îndeplini condițiile prevăzute. În România există multe familii defavorizate, nu mă refer la persoane cu dizabilități, ci la cei apți de lucru care nu vor să muncească, la cei care aduc pe lume copii cu un singur scop: să aibă o sursă de venit. Aceste medii generează infracționalitate crescută, abandon, lipsă de educație. Sunt absolut convins că, după o dezbatere serioasă privind această temă și conștientizarea celor ce primesc alocația ca sursă de venit, s-ar relansa și programul de contracepție”, a mai scris Dorin Florea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Omagiu pentru Ștefan Iordache: ”Venea cu 4 ore înainte de spectacol și stătea în colțul ăla, la măsuța asta. Nu s-a mai așezat nimeni acolo de atunci” FOTO

Florin Zamfirescu i-a urat în batjocură “La Mulţi Ani” Dorinei Lazăr, actriţa care l-a pensionat: ”Îi doresc viaţă lungă, ca să se bucure de tot răul făcut colegilor!”

Actorul Florin Zamfirescu s-a dezlantuit: “Am dorit sa ma cuplez cu tine, dar am observat ca esti o curva perversa!”

Actorul Florin Zamfirescu, mesaj cutremurător! ”Ne-ai distrus! Tu ucizi şi apoi regreţi!”

Primul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, intr-un interviu eveniment! Elena Udrea se va afla sub tirul intrebarilor celebrei jurnaliste

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies