WOWbiz.ro vă arată, în timp real, momente spectaculoase de la ziua Oanei Roman! Vezi tortul fabulos, cum s-au îmbrăcat vedetele, dar şi urările emoţionante primite de sărbătorită! FOTO si VIDEO EXCLUSIV!

Oana Roman, imagini fabuloase de la ziua ei! Rămâneţi pe WOWbiz.ro!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de un moment foarte romantic la petrecere! Cei doi s-au luat în brațe și au început să danseze! Evident, nici micuța Isabela nu a lipsit din peisaj, astfel că i-a acompaniat pe cei doi! 

Evident, invitații se delectează cu foarte multe bunătăți la petrecerea Oanei Roman! Iată cum arată aperitivul!

UPDATE 09:00 Tortul Oanei Roman a fost fabulos! Fiica Oanei, soțul Oanei, Marius, și mama ei, Mioara, au fost lângă vedetă atunci când a venit tortul, care a arătat extraordinar

fara descriere

fara descriere

Update 21:30. Din ce în ce mai multe vedete și-au făcut apariția la petrecerea Oanei Roman! Printre acestea, nici Vica Blochina, Romică Țociu, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea nu au lipsit!

fara descriere

Update 21:03. Mihai și Noemi Mitoșeru au întâmpinat-o cu bucurie pe Oana Roman, la petrecere!

fara descriere

Update 20:53. La super-party-ul anului și-au făcut apariția și Deea și Dinu Maxer!

Update 20:40. La petrecerea vedetei a sosit și cuplul-șoc din showbiz, Oana și Viorel Lis! Cei doi s-au asortat în această seară, fiind îmbrăcați elegant, în negru. De asemenea, nici Cristina Spătar nu a lipsit!

fara descriere

Update 20:25. La petrecerea Oanei Roman s-a alăturat și Costin Mărculescu!

fara descriere

La acest eveniment extraordinar din viața ei, Oana Roman poartă o rochie de culoarea rozului prăfuit cu mult sclipici! Mai mult decât atât, vedeta radiază de fericire și frumusețe! Imaginile cu vedeta vorbesc de la sine!

fara descriere

Îndrăgita Oana Roman se pregăteşte intens pentru petrecerea care marchează ziua ei de naştere. Vedeta împlineşte 43 de ani, dar spune că acest eveniment nu a fost gândit şi plănuit pentru ea ci în semn de recunoştinţă faţă de oamenii care i-au fost alături.

Citeste si: Oana Roman putea să facă o operaţie de micşorare a stomacului gratis, dar a refuzat! Vezi de ce a ales o dietă strictă în detrimentul acestei intervenţii!

Fiica lui Petre Roman şi cei 150 de invitaţi pe care-i va avea alături în doar câteva momente se vor distra până dimineaţa într-un salon de evenimente de lux spaţios, cu aranjamente inedite, locuri mari pentru dans şi scenă şi, nu în ultimul rând, cu un loc de joacă ofertant şi colorat pentru copii.

fara descriere

Fericită, Oana ne-a vorbit despre acest party special în care a investit mult timp, creativitate şi entuziasm. Şi, cunoscând-o pe protagonista noastra, sigur va fi un succes, ca toate proiectele în care specialista în relaţii cu publicul se implică.

Citeste si: Oana Roman, superpetrecere de ziua fiicei ei! Uite cât de frumos a îmbrăcat-o pe micuţa Isabela! Fetiţa e o adevărată prinţesă! FOTO!

Oana Roman, imagini fabuloase de la ziua vedetei! "Cea mai mare petrecere pe care am organizat-o vreodată!"

fara descriere

"Am ales să-mi serbez ziua de naştere într-un salon elegant, frumos, care face parte din compania pentru care eu lucrez. L-am ales pentru că este perfect pentru ceea ce-mi doresc eu. Aceasta va fi cea mai mare petrecere de ziua mea pe care am organizat-o vreodată. Nu am făcut aşa ceva nici la 20, nici la 30, nici la 18 ani. Acum însă se împlinesc 20 de ani de carieră şi 30 de la Revoluţie, când viaţa mea a început din nou, aşa că este un moment deosebit", ne-a spus Oana înainte de startul evenimentului.

Rămâneţi pe WOWbiz.ro să vedeţi, în timp real, vedete de top, ţinute WOW, mâncăruri alese, artişti de succes, discursuri emoţionante, urări în exclusivitate şi un tort fabulos.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate