Zanni este favoritul publicului la Survivor România. Ce le-a transmis susținătorilor: „Nu am greșit cu nimic!”

Favoritul publicului din echipa Faimoșilor este Zanni!

Zanni este favoritul publicului la Survivor România
Zanni
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Zanni este din nou favoritul publicului la Survivor România 2021, după ce săptămâna trecută Elena Marin a ieșit pe primul loc în topul preferințelor oamenilor de acasă.

Zanni este favoritul publicului la Survivor România

Faimosul recunoaște că momentul în care Dan Pavel anunță cel mai votat concurent din echipa roșie este foarte emoționat. După ce a fost detronat din topul preferințelor publicului Survivor România în săptămâna anterioară, Zanni le explică oamenilor că își dorește să fie susținut pentru tot ceea ce reprezintă el ca om.

Citeste si: Irisha vrea înapoi la Survivor România! Fosta faimoasă regretă că nu e pe traseele din Dominicană: ”Îmi pare rău că nu sunt și eu acolo”

Zanni este favoritul publicului la Survivor România
Elena Marin

Cântărețul susține că nu s-a schimbat de la debutul competiției și va spune mereu ceea ce gândește, cu riscul de a deranja pe cei din jurul său. Totuși, el speră ca oamenii de acasă să îl accepte și să îl susțină în continuare.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

„Am avut palpit ații de două săptămâni încoace, am simțit că sunt într-un tren care deraiază și mă întrebam de ce deraiază trenul că nu am greșit cu nimic. Îl contrazic pe

Sebi, care a zis că „dacă mă accepți bine, dacă nu, nu”. Eu de la începutul competiției am intrat cu principii mele, caracterul meu, personalitatea mea și am renunțat la ignoranță. Asta am știut mereu să nu mai fiu în viață ignorant și din primele momente când am greșit ceva mi-am asumat de fiecare dată.

Am învățat din greșeli, am învățat de la toți cei din jurul meu și eu nu am schimbat nimic de la începutul competiției.

Cea mai mare problemă pe care mulți au văzut-o la mine e că spun lucrurilor pe nume și asta o să fac în continuare și nu o să mă schimb doar pentru că mă judecă oamenii de acasă, pentru că ei nu sunt aici cu mine. Mă bucur că oamenii de acasă m-au votat și empatizează cu mine. Acum spun tot ce gândesc diplomat, elegant, și mi se pare corect.
Dacă s-ar schimba, nu aș înțelege. Eu am niște principii și lumea mă va iubi așa cum sunt eu. Mulțumesc că m-ați votat”,
a spus Zanni.

Zanni este favoritul publicului la Survivor România
Zanni de la Faimoși

Ștefan Ciuculescu, nominalizat pentru eliminare la Survivor România

Din postura de preferat al publicului, Zanni îl propune spre eliminare pe Ștefan Ciuculescu, despre care spune că este unul dintre cei mai asumați concurenți din competiție.  „Am avut o mie de discuții constructive, mature și realiste. Cine a vrut să le accepte bine, cine nu, nu este problema mea.

Citeste si: Sorin Pușcașu, reacție dură la adresa foștilor colegi după consiliul de nominalizare: „Atâta falsitate, sunt sătul de toți”

În momentul ăsta toată lumea îmi cunoaște părerile despre toți. Votul meu poate să meargă doar spre unul, nu pentru că nu-mi place de el, ci pentru că nu am alternativă. Sebi este o ultimă opțiune, nu o alternativă. Votul meu merge către Ștefan. Îmi e foarte drag, el este cel mai drept și asumat din orice punct de vedere de la Survivor. Ștefan are tot respectul meu”, spune Zanni.

Zanni este favoritul publicului la Survivor România
Faimoșii

Ștefan Ciuculescu spune că înțelege motivele lui Zanni și că decizia stă în mâinile telespectatorilor. „Sunt conștient de niște lucruri. Singura modalitate prin care Zanni și-ar fi schimbat votul, dacă ar mai fi fost o persoană cu noi. Am fost mereu asumat și am încercat să nu pun vreo perdea.

Nu aș fi putut să vin în competiție și să pun o perdea care nu e demnă de caracterul meu. Am exprimat tot timpul ceea ce am văzut. Probabil acum oamenii de acasă știu cel mai bine dacă e momentul să părăsesc această competiție sau să continui până în finală. Sunt încrezător că drumul meu la Survivor nu s-a oprit la ultimii oameni din această competiție”, a spus Ștefan Ciuculescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A fost ziua reuniunilor marca Survivor România! Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu s-au revăzut după competiția fenomen din Dominicană: ”Am niște emoții...”

Andreea Bănică a revenit alături de fanii ei după operația suferită. Artista a dezvăluit care este starea ei de sănătate

Geta Sterp, pe urmele lui Culiță! Tânăra și-a încântat fanii cu vocea ei: „Să îmi faci loc în formație”

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Umilinţă totală pentru Simona Gherghe! Nu a avut nicio şansă. O scot de pe post

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Gata! A început noua eră. Certificatul de vaccinare îți dă prioritate în magazine și la alți furnizori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies