Zanni și Ana Porgras printre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România. Există sau nu o idilă între cei doi faimoși?

Zanni și Ana de la Survivor sunt printre cei mai îndrăgiți concurenți din echipa Faimoșilor.

Ana și Zanni, pregătiți să câștige ștafeta
Autor: Ioana Stan

In articol:

Zanni și Ana au intrat pe rând în show.

Cântărețul s-a aflat de la început în echipa Faimoșilor, ulterior s-a alăturat și Ana. Cei doi se cunosc și sunt prieteni dinainte de show.

Zanni și Ana, printre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor

Zanni și Ana și-au câștigat simpatia publicului prin felul lor de a fi. Zanni a ieșit de câteva ori favoritul publicului, cel mai probabil oamenii apreciind sinceritatea și modul lui direct de a spune lucrurilor pe nume.

Ana a fost o concurentă discretă și tăcută de la început. Ea și-a câștigat admirația colegilor și a publicului prin punctele și numeroasele trasee câștigate.

Ana, pe unul dintre traseele de la Survivor

Ana, eliminată de Jador de la Survivor

Deși a adus nenumărate puncte și a câștigat toate jocurile de ștafetă împreună cu Zanni, Ana a fost nominalizată de Jador să plece din emisiune.

Dintre toți cei nominalizați, Ana a avut cele mai puține voturi și așa a părăsit competiția. Plecarea sa i-a revoltat pe fanii Faimoșilor, care și-au exprimat nemulțumirea pe toate rețelele de socializare. Însă, cel mai afectat a fost Zanni care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în Consiliu.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

"Plecarea mea l-a afectat atât de tare pe Zanni, pentru că eu am fost lângă el necondiționat. Am fost lângă el când a greșit, i-am spus că a greșit, dar l-am susținut în tot ceea ce făcea. I-am spus că a greșit când a avut cearta cu Elena. I-am spus că poate sunt de acord cu el, dar felul în care ai spus lucrurile nu mi se pare ok, pentru că eu sunt femeie și nu mi-ar plăcea niciodată un bărbat să-mi vorbească așa.

Tu poți să-ți spui părerea, dar spune-o într-un mod frumos. Și mi-a plăcut că ușor ușor am văzut la el o schimbare. E foarte important să ai putere asupra unui om să poți să-l faci să fie mai bun.", a spus Ana.

Citeste si: Ana Porgras a spus tot adevărul despre relația cu Zanni: "A fost o apropiere naturală..." EXCLUSIV

Ana, emoționată până la lacrimi de imaginile cu Zanni

Ana, la Teo Show

Ana a revenit în țară și a fost prezentă în emisiunea "Teo Show", în cadrul căreia a făcut câteva precizări, dar a și lămurit unele speculații. Ea a comentat și imaginile cu Zanii plângând după plecarea ei.

"Nu mă pot uita la imagini pentru că mă emoționează extrem de tare și îmi vine să plâng. Eu am văzut în Zanni mai mult decât ceea ce văd oamenii, am văzut în interior, am văzut că are nevoie de afecțiune ca să ofere. Îmi e greu să mă uit că știu ce am trăit acolo cu el și știu că a fost lângă mine.", a mai spus Ana.

Citeste si: Zanni îl detronează pe Jador și iese favoritul publicului la Survivor România. „Nu mă așteptam să-mi aud numele!” Elena Marin, nominalizată pentru eliminare

Există sau nu o idilă între Ana și Zanni

Ana a lămurit și dilema fanilor și a răspuns la întrebarea pe care și-au adresat-o mulți, dacă e sau nu vreo legătură între ea și Zanni, așa cum a afirmat Jador.

"Jador a mai afirmat o dată treaba asta. Nu suntem iubiți, suntem niște prieteni atât de buni, avem o conexiune cu sufletul, e peste iubiți. Eu sunt lângă el cu tot sufletul și știu că se gândește la mine. E un scump.", a povestit Ana.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Porgras a spus tot adevărul despre relația cu Zanni: "A fost o apropiere naturală..." EXCLUSIV

Ana Porgras nu poate privi imaginile cu Zanni după eliminarea ei de la Survivor România! Adevărul despre relația lor

Ana Porgras, prima apariție tv după ce a părăsit Survivor România! Dezvăluiri incendiare: „M-as reîntoarce”

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies