Zănoagă, atac fără precedent la adresa lui Adrian de la Puterea dragostei: "Băi păduchiosule! Mai dă jos şapca aia că ai început să faci crescătorie de păduchi"

Alexandru Zănoagă îl acuză pe Adrian că împrăştie informaţii false despre el şi iubita lui, Simina.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Alexandru Zănoagă de la Puterea dragostei s-a filmat în timp ce se lua de Adrian, fostul concurent din emisiunea de la Kanal D.

Zănoagă, atac la Adrian de la Puterea dragostei: "Băi păduchiosule!"

Deranjat de zvonurile pe care Adrian le-a lansat, Alexandru Zănoagă nu a ratat ocazia să îi dea replica. Zănoagă nu înţelege de ce Adrian a spus tuturor că Simina s-ar fi despărţit de el şi s-ar fi împăcat cu Jador. 

Citeste si: Cutremur în casa Puterea Dragostei! Pleacă Roxana? "Sunt scârbită" Uite declaraţia SCANDALOASĂ a frumoasei şatene!

Citeste si: Culiță Sterp, făcut praf de Carmen de la Sălciua după ce a intrat în casa ”Puterea Dragostei” EXCLUSIV

Citeste si: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce fostul ei soț, Culiță Sterp, a sărutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei: „Când vine focul dorului...”

 

fara descriere

"Băi păduchiosule! Băi ăsta! Băi păduchiosule! Ia zi, mă, care e faza, că nu înţeleg, de scoţi tu vorbele astea, că Simina s-a împăcat cu Jador?! De unde până unde scoţi tu vorbele astea? Le scoţi aşa ca să te afli în treabă? Auzi?! Mai dă şi tu şapca aia jos din cap, că ai început să faci crescătorie de păduchi. Înţelegi?! Şi hai să-ţi mai zic încă ceva: ce e pe fruntea ta, e cumva tragere de poligon? Băi, hai bye, să ai o seară frumoasă!", a spus Alexandru Zănoagă în clipul postat pe net.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate