Zi importantă pentru elevi! Guvernul decide astăzi cum și când va începe școala. Când vor fi informați părinții

Cu o săptămână înainte de începerea școlii, Executivul încearcă să stabilească cum va începe școala. Părinții vor fi informați abia peste trei zile.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Școala începe pe 14 septembrie
Școala începe pe 14 septembrie


In articol:

Guvernul stabilește astăzi ultimele condiții pentru începerea anului școlar. Peste trei zile va fi făcută publică și lista școlilor unde cursurile încep fizic și unde online.

Tot astăzi, Institutul Național de Sănătate Publică va anunța situația epidemiologică din fiecare județ.

Unitățile de învățământ urmează să stabilească, în funcție de pericolul răspândirii noul coronavirus, care va fi scenariul pe care îl vor urma odată cu începerea școlii. Astfel că, scenariul poate fi verde, cu toți elevii în bănci, galben, un mix între orele la clasă și cele online, sau roșu, exclusiv online. 

Școala începe pe 14 septembrie

Ministrul Educației, Monica Anisie, a dat asigurări că școala va începe la 14 septembrie.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Școala începe pe 14 septembrie, chiar dacă au fost discuții cu anumiți specialiști epidemiologi care recomandau să amânăm începutul de an școlar sau să începem în sistem online tocmai pentru ca boala să se poată consuma”, a spus ministrul Educației, duminică seară, la Antena 3.

Noi mâine așteptăm de la direcțiile de Sănătate Publică rapoartele privind situația epidemiologică pe fiecare localitate în parte. Deci mâine vor fi comunicate inspectoratelor școlare aceste date și urmează ca fiecare unitate de învățământ să aleagă scenariul pe care îl pune în raport cu situația epidemiologică.

Citeste si: Cuplu bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu nu mai suferă după Alex Bodi! Blondina a cucerit un milionar. Imaginile care i-au dat de gol

Citeste si: Un renumit medic din Tulcea, mort subit după ce a ieșit din tură. Avea doar 42 de ani. Care a fost cauza morții 

Citeste si: Lavinia Pârva a recurs la o schimbare radicală de look!

Până la momentul acesta, pot să vă spun că inspectorii școlari generali au spus că sunt optimiști că în 80% din unitățile de învățământ să începem școala fizic. Dar acest lucru este posibil numai dacă situația epidemiologică ne permite.

Prin urmare, mâine aflăm exact care este situația epidemiologică după care vom putea să dăm toate datele necesare”, a completat ministrul Educației.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Am aflat ce avere are de fapt Adriana Bahmuțeanu! Toată lumea credea că a făcut milioane din televiziune!

Cât va costa vaccinul anti-COVID-19. Primele oferte anunţate

Cuplu bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu nu mai suferă după Alex Bodi! Blondina a cucerit un milionar. Imaginile care i-au dat de gol

Lavinia Pârva a recurs la o schimbare radicală de look!

Sfatul zilei, miercuri, 23 septembrie 2020. Capricornii vor primi o veste proastă de la o persoană apropiată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies