Zi tristă pentru Florin Vasilică! „Tata ar fi împlinit 69 de ani”

Interpretul Florin Vasilică are parte de o zi tristă. Azi, 2 iunie, tatăl lui, merele Liviu Vasilică, ar fi împlinit vârsta de 69 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Au trecut aproape 15 ani de când Liviu Vasilică a murit, la vârsta de 54 de ani, lăsând în urmă un gol imens. Fiul lui, Florin Vasilică, duce mai departe talentul muzical al regretatului artist și nu este zi în care să nu-și amintească de părintele lui.

Azi, 2 iunie, Liviu Vasilică ar fi împlinit vârsta de 69 de ani. Fiul lui nu a uitat și a publicat pe pagina lui un mesaj emoționant.

„Astăzi, tata ar fi împlinit 69 de ani... Mă rog pentru el ca, acolo unde este, sufletul lui să fie împacat pentru că oamenii l-au iubit foarte mult... Dumnezeu să te aibă în paza Sa!”, a scris Florin Vasilică.

Citeste si: Cum slăbești rapid dar sănătos! Dr Ovidiu Peneș a dezvăluit trucurile pentru a scăpa de kilogramele în plus fără mari bătăi de cap

Citeste si: Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, noi dezvăluiri: "Încep să se lege lucruri! Așa cum am bănuit de la bun început..." - Laura Vicol a aflat la ce oră a murit designerul

Citeste si: N-o să îți vină să crezi cu ce cerințe au venit artiștii care vor urca pe scena Neversea! Sean Paul a reușit să ii uimească pe organizatori

fara descriere

Florin Vasilică, mesaj pentru tatăl lui

Pe data de 19 octombrie 2018 s-au împlinit 14 ani de când Florin Vasilică a murit. Și atunci fiul lui a publicat o fotografie cu ei doi și a scris câteva cuvinte prin care să arate că nu l-a uitat pe cel de la care a moștenit talentul muzical.

„Astăzi se împlinesc 14 ani de când ai părăsit această lume... Dumnezeu să te aibă în paza Sa!”, a scris Florin Vasilică atunci.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate