Zodii de barbati de care trebuie sa fugi mancand pamantul! Acesti urmasi ai lui Adam iti dau de furca!

Astrologii iti spun sa te gandesti bine inainte sa te implici intr-o relatie cu nativii enumerati mai jos.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere1.Barbatul sagetator!  Reprezentantii acestui semn zodiacal sunt niste prieteni minunati, dar intampina probleme atunci cand vine vorba sa construiasca o poveste de dragoste. Sunt libertini si nu prea iau lucrurile in serios.

fara descriere2.Barbatul capricorn! Femeile sunt atrase involuntar de independenta si de curajul barbatilor Capricorn, dar in spatele acestei imagini se afla un caracter impunator. Barbatul zodiei este incapatanat si face doar ceea ce vrea. Mare atentie caci acestia pun cariera in fata celorlalte aspecte ale vietii.

fara descriere3.Barbatul pesti! Cele care au o relatie cu nativii acestei zodii trebuie sa lupte cu suspiciunea lor in permanenta. Pestii au o intuitie puternica, dar, uneori, risca sa devina irascibili si sa condamne persoanele din jurul lor, fara ca acestea sa aiba vreo vina. In plus, se enerveaza foarte repede si mereu sunt nemultumiti de partenerele lor.

fara descriere4.Barbatul berbec! este vice-campion la defecte. Acesta este destul de controversat si nepoliticos si nu prea sta pe ganduri inainte de a actiona. Nativii acestei zodii sunt egoisti, chiar daca nu recunosc asta niciodata. Un astfel de barbat va incerca sa faca ce vrea el, cu orice pret.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate