6 ani de la moartea lui Ionuț, băiatul ucis de câini! Mama copilului, mesaj sfâșietor: ”Nu voi uita când m-a îmbrățișat ultima dată”

Azi se împlinesc 6 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, băiatul de 4 ani ucis de câini în apropierea Parcului Tei din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

La exact 6 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, mama băiatului a transmis un mesaj sfâșietor. Andreea Anghel și-a deschis sufletul și vorbește despre experiența care a schimbat-o pentru totdeauna.

”În urmă cu 6 ani, într-o zi de luni, 2 septembrie, o veste teribilă avea să îmi schimbe destinul pentru totdeauna! Este ziua fatidică în care, Ionut, minunea mea mică, a plecat pentru totdeauna dintre noi! A plecat să înfrumusețeze Raiul! Cu glasul său cristalin, cu zâmbetul inocent, cu privirea gingașă, cu râsul lui plin de viață și bucurie!

Mama lui Ionuț: ”Îmi lipsești, dragul meu”

fara descriere

Nu voi uita niciodată, dimineața zilei de 2 Septembrie, când m-a îmbrățișat ultima dată! Căldura și bucuria lui! Nu voi uita niciodată iubirea curată pe care o răspândea pretutindeni! Nu voi uita niciodată bucuria cu care trăia fiecare clipă, și pofta de viață pe care o răspândea în jur! Nu voi uita niciodată minunea de băiețel care mi-a luminat viața, 4 ani, aici, pe pământ, și iubirea care leagă inimile noastre dincolo de lumi!

Citeste si: Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini, mesaj emoționant în ziua în care micuțul ar fi împlinit 10 ani

Citeste si: Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini, declarații cutremurătoare despre cazul Caracal: ”Hienele atacă pe toate fronturile” EXCLUSIV

Citeste si: Impresionant! Gestul emoționant făcut de Ionuț Jaguarul de la Exatlon pentru o bătrână din Galați căreia i-a ars casa!!! Imagini cutremurătoare

Nu te voi uita niciodată, Ionuț! Toată iubirea din inima mea, îmi doresc să ajungă la tine, astăzi, Minune Mică!

fara descriere

Cuvintele nu pot cuprinde cât de mult te iubesc!

Îmi lipsești, dragul meu!

Cu gândul la tine, în fiecare zi!

Mama”.

Acesta este mesajul pe care mama lui Ionuț l-a postat pe pagina de socializare a asociației memoriale AMICA, înființată de părinții băiatului.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate