A avut Gigi Becali ca bodyguard un ”locotenent” de-ai lui Nuțu Cămătaru? Cum îi punea la respect interlopul pe suporterii Stelei? Dezvăluiri exclusive

Dezvăluirile făcute de Nuțu Cămătaru în cartea scrisă de Codin Maticiuc, ”Dresor de lei și fraieri” au stârnit multe reacții, inclusiv cea a lui Gigi Becali.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Nuțu Cămătaru a dezvăluit în cartea lui că a avut o prietenie strânsă cu Nuțu Cămătaru și că la un moment acesta l-a rugat să-i aplice o corecție unui individ poreclit Corsicanu, pentru că acesta îl suna mereu și îl înjura la telefon.

De asemenea, Florentin Dumitru, fost jucător al Stelei, a dezvăluit că el, Aliuță și Rădoi au ajuns la un moment dat să fie puși ”garanție” pentru împrumuturile pe care Becali le lua de la Nuțu.

”Doamne ferește! Pe Nuțu Cămtaru îl știu doar de la cazinou, îi mai ceream o sută, două de mii (de euro), apoi îi dădeam banii a doua zi. N-am avut altă discuție cu Nuțu Cămătaru. (...) Niciodată, în viața mea, n-am vorbit cu cineva ca să bată pe altcineva”, a răspuns Becali la Pro X.

Cum a ajuns Fluturică în Ghencea?

Legătura dintre cei doi pare însă să fi fost ceva mai strânsă decât încearcă acum să dea de înțeles finanțatorul FCSB-ului. Cu mulți ani în urmă, pe vremea când Becali abia apăruse în anturajul Stelei, echipă deținută încă de Viorel Păunescu, Becali ar fi fost apărat de unul dintre locotenenții de încredere ai lui Nuțu Cămătaru.

Citeste si: Cât costă cartea scrisă de Codin Maticiuc despre viața lui Nuțu Cămătaru

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Este vorba despre Siviu D., alias ”Fluturică”, un nume de temut în lumea interlopă de la sfârșitul anilor ’90. Fluturică apare și în cartea lui Nuțu, acesta fiind unui dintre oamenii care l-au ajutat să facă mulți bani la clubul Calypso.

El a fost considerat șeful ”aripii dure” din clanul lui Nuțu Cămătaru, protagonist al unor evenimente extrem de violente.

Gigi Becali

Gigi Becali, însoțit de bodyguarzii săi

Fluturică ar fi devenit la un moment dat bodyguard personal al lui Gigi Becali, conform relatărilor de presă de la acea vreme. Apariția lui Fluturică în anturajul Stelei nu i-a fost chiar pe plac lui Păunescu, afaceristul încercând să-l convingă pe Becali să renunțe la el.

Citeste si: Legătura neașteptă dintre Codin Maticiuc și Serena Williams! Ce proiect bombă ar pune la cale autorul biografiei lui Nuțu Cămătaru! Dezvăluiri exclusive

Concediat după ce a bătut un suporter

Acest lucru s-a întâmplat abia după ce Fluturică a bătut un suporter stelist, după un meci pierdut de echipă pe teren propriu. Acesta a intrat pe teren pentru a-i reproșa antrenorului Victor Pițurcă jocul prost al Stelei, însă a fost deturnat de omul Cămătarilor, care i-a aplicat o corecție fizică destul de serioasă. Fluturică a fost ulterior înlocuit de Cătălin Smărăndescu, la vremea aceea luptător în circuitul Lokal Kombat. Becali l-a văzut pe acesta luptând în ring împotriva unui alt bodyguard al său iar a doua zi l-a sunat și i-a propus acestuia postul de gardă de corp, lăsat liber de locotenentul lui Nuțu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies