A devenit tată la doar 11 ani, după ce a fost violat de propria dădacă. Cazul halucinant care a făcut înconjurul lumii

Un băiețel din Statele Unite a devenit tăticul unui copil la doar 11 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Un băiețel din Statele Unite a devenit tăticul unui copil la doar 11 ani. Întâmplarea este cât se poate de reală și tragică în același timp.
Băiatul avea 11 ani atunci când dădaca lui, Marrissa Mowry, în vârstă de 22 de ani, la acea vreme, a început să îl abuzeze sexual. Toate acestea se întâmplau în casa din Florida, în care copilul locuia cu părinții.
Speriat, copilul nu a spus nimic nimănui, decât ani mai târziu. Ajuns aproape la vârsta majoratului, băiatul a putut discerne mai bine ceea ce i se întâmplase și a povestit tot părinților.

fara descriere

În urma anchetei, s-a aflat că dădaca rămăsese însărcinată, iar tatăl copilului era nimeni altul decât...copilul de care ea avea grijă și pe care îl abuzase.
În urma unui test ADN, s-a demonstrat că băiatul este tatăl nou-născutului.
Femeia a primit o sentință de 20 de ani de închisoare.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Un tată și-a violat fiica de 14 ani, după ce mama ei a murit! Copila a rămas însărcinată

Un alt caz de abuz a lăsat o lume întreagă fără cuvinte. Tatăl a patru copii a violat-o pe fiica cea mare, după ce mama ei a murit de cancer la sân. Adolescenta a rămas însărcinată, iar adevărul a ieșit la iveală abia după ce a născut. 

Un tată a fost arestat pentru că a lăsat-o însărcinată pe fiica lui de doar 14 ani. Fata era oarbă, iar grozăvia s-a întâmplat la doar câteva luni după ce mama ei a murit de cancer.

Polițiștii l-au prins pe agresor în casa lui din Tam Nong, un oraș din nord-estul Vietnamului, după ce copila a născut o fetiță. Testele ADN care au fost efectuate au arătat că el era tatăl bebelușului abia venit pe lume. Citeste intreaga poveste aici. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate