A fost descoperită bluza pe care fetița dispărută din Maramureș o purta! Ioan Burculeț a avut dreptate

Descoperire importantă în cazul fetiței dispărute de acasă vineri. Unde au găsit anchetatorii bluza copilei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

De vineri, o fetiță în vârstă de șase ani este căutată fără încetare de către părinți, anchetatori și voluntari, după ce a dispărut de acasă.

Valentina Rusnac, în vârstă de șase ani, este de negăsit de vineri, iar anchetatorii par să fi făcut o descoperire importantă.

Potrivit digi24, bluza micuței care a dispărut de casă în cursul zilei de vineri, în jurul orei 14.00, a fost găsită cam la 300 de metri de locuință, în apă.

„Sunt multe indicii că ea ar fi mers înspre un râu din localitate și este posibil să fie luată de apă”, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, Florina Meteș.

Citeste si: Accident devastator în Giurgiu, în această dimineață! Sunt 4 victime

Citeste si: Liviu Dragnea, despre Gabriela Firea după ce a aflat că e grav bolnavă ”Cred că am greșit”

Citeste si: O cunoscută jurnalistă a fost ucisă, în timp ce mergea la serviciu!

Pericolul este unul uriaș, deoarece apele au fost învolburate după furtunile din ultimele zile.

Anchetatorii iau în calcul și faptul că fetița ar fi fost purtată de curenți la o distanță mai mare de locul în care a dispărut, așa că cercetările continuă.

AM AFLAT unde trebuie căutată fetița de 6 ani dispărută în Maramureș! ”Detectivul de paranormal”, Ioan Burculeț spune tot: ”E un loc blestemat”

Ioan Burculeț susține că știe unde ar putea fi găsită și a dezvăluit pentru wowbiz.ro date importante:

Trebuie căutată undeva unde este o troiță - un simbol al spiritualității - sau ceva asemănător unui turn atipic din acest punct de vedere însă eu o denumesc troiță.

Acolo se poate bifurca mai mult sau mai puțin calea de acces, apă sau o intersecție de căi. Important din poziția pe care merg, fetița se deplasa din partea stângă a apei. Unde este un loc cu multă vegetație pitică să spunem, sau asemănător unui stufăriș, arbuști dar ca niște tufe mai dezvoltate. Malul este surpat de ploaie sau ușor abrupt.

Acolo este un semn.. ori este o cruce în zona respectivă sau efectiv o troiță... Casa unde locuiesc părinții este poziționată ca într-o pantă, vizibilă inclinația! Acolo în zonă, este un areal negativ ca și cum ar fi ceva care atenționează.

Haide să spunem că localnicii ar numi locul "blestemat" pentru că acolo au mai avut loc fenomene de-a lungul timpul și este o legendă a locului pe care bătrânii o știu, referitor la o femeie -fată rea care își pune amprenta asupra zonei. Totul în apropierea unei troițe sau a unei cruci și toate acestea duc spre apă și un înec, dacă nu este verificată zona la timp... Și poate dacă cineva ar insista. Malul stâng!”, a spus ”detectivul de paranormal” Ioan Burculeț, despre cazul fetiței din Repedea, dispărută de vineri de acasă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate