Liviu Dragnea, despre Gabriela Firea după ce a aflat că e grav bolnavă ”Cred că am greșit”

Gabriela Firea a trecut în ultimele luni prin mai multe operații, iar starea ei de sănătate este departe de a fi bună. Liviu Dragnea a vorbit despre Gabriela Firea, la mult timp după scandalul între cei doi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Relația dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea nu este una prea bună încă de la jumătatea anului trecut, atunci când cei doi și-au adresat cuvinte grele prin declarații publice. Apoi, cumva, fiecare a luat-o pe drumul lui din punct de vedere politic.

Gabriela Firea a trecut însă, de la finalul lui 2018, prin mai multe probleme de sănătate, iar starea ei nu este nici acum una buna, primarul general al Capitalei urmează să trecaă în curând printr-o nouă intervenție chirurgicală.

fara descriere

După ce Gabriela Firea a ieșit public și a vorbit despre boala sa, se pare că Liviu Dragnea a considerat că trebuie să îngroape securea războiului. În cadrul unui interviu TV, Liviu Dragnea a vorbit despre relația actuală cu Gabriela Firea. Liviu Dragnea se pare că își reproșează că nu a avut în trecut o comunicare mai bună cu Gabriela Firea.

Citeste si: Gabriela Firea, despre sârma pe care medicii i-au găsit-o în colon: „Nu pot exclude mâna criminală”

Citeste si: Gabriela Firea, operată: "I-au găsit în colon o sârmă de 3 cm"

Citeste si: Apariție îngrijorătoare a Gabrielei Firea la biserică! Vizibil slăbită, primărița Capitalei a fost nașă de botez FOTO

"Și când era supărată pe mine și dacă a avut vorbe mai grele la adresa mea, eu m-am abținut, pentru că așa cum țineam la ea, țin acum. Este foarte greu să construiești o punte. Cred că Gabi Firea și aici cred că am greșit eu, cred că nu am comunicat suficient cu ea. Cred că Gabi Firea a fost încărcată negativ de tot felul de oameni care îi spuneau că nu are sprijinul Guvernului. Acum comunicăm mai des și este mult mai bine” , a declarat Liviu Dragnea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate