A început calvarul pentru Iancu Sterp! Tânărul a fost acuzat că stă cu Roxana, dar tânjeşte la Bianca! Vezi care sunt "dovezile" şi un mesaj ŞOCANT! EXCLUSIV!

Iancu Sterp, "demolat" de susţinătorii Roxanei! Vezi de ce este atacat de aceştia!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Iancu Sterp a devenit o ţintă a reproşurilor susţinătorilor Roxanei, iubita lui oficială, după ce mulţi au observat că tânărul ar avea prea multe gesturi de afecţiune faţă de... Bianca.

fara descriere

O fană a frumoasei şatene l-a desfiinţat pur şi simplu, printr-un comentariu cutremurător, pe fratele lui Culiţă Sterp pentru că acesta nu ar fi deloc atent şi romantic cu iubita lui, atitudine despre care s-a discutat şi la emisiune.

Citeste si: Credeai că Iancu Sterp e virgin? Un apropiat face dezvăluiri uluitoare despre trecutul lui! Roxana o să rămână...MASCĂ! EXCLUSIV!

Iancu Sterp, "demolat" de susţinătorii Roxanei! "Pentru a îi trimite inimioare/like-uri Biancăi îţi găseşti timp?" 

fara descriere

"Stimate domnule Iancu Sterp, eu, o susţinătoare a Roxanei, dar care te-a votat şi pe tine, aş vrea să înţeleg şi te-aş ruga respectuos (în cazul în care nu ţi s-a urcat vedetismul la cap) să îmi clarifici o dilemă, nu de alta, dar aş vrea să ştiu cum să votez de acum înainte: de ce pe profilul Roxanei vedem declaraţii (chiar punctuale) de amor nebun peste declaraţii de amor nebun la adresa ta iar pe pagina ta nimic de genul? De ce Roxana te umple de pupături, inimioare, like-uri şi aprecieri iar din partea ta...linişte de mormânt? O declaraţie vagă, aruncată în neant, din care jumate conţine numele emisiunii nu este de natură a da pe nimeni pe spate. De ce pentru a răspunde declaraţiilor de amor ale Roxanei nu îţi găseşti timp, dar pentru a îi trimite inimioare/like-uri Biancăi îţi găseşti timp? De ce te mai deranjezi să îi dai flori (chiar şi obţinute gratis) Roxanei cand pe tine te preocupă ( fapt dovedit prin gesturile sus menţionate) Bianca? Mai are fratele tău nevoie de niste vizualizari? Sau te gândeşti să te apuci de muzică şi ai nevoie de fani? Crezi ca o să ajungi departe cu falsitatea asta? Sau crezi că toţi susţinătorii Roxanei suntem veniţi cu pluta pe conductă şi "halim" fără să trecem prin filtrul gândirii micile tale gesturi de neasumare?", a scris o susţinătoare.

Citeste si: Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina! S-a ajuns prea departe! "De ce stai cu el în pat dacă gândul tău e tot la mine?" EXCLUSIV!

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate