A încurcat-o Nicolae Guță! Mama lui Beyonce de România s-a întors în poliție și umblă numai în uniformă FOTO

Elena este mama Mădălinei, supranumită ”Beyonce de România”, femeia cu care Nicolae Guță are o fată, Anais, de care nu mai vrea să audă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Elena Colfescu este mama Mădălinei, supranumită ”Beyonce de România”, femeia cu care Nicolae Guță are o fată, Anais, de care nu mai vrea să audă. Elena, mama Mădălinei Dumitriu, a fost polițist local până în 2014, când și-a dat demisia. Ea s-a reangajat în 2017 în Poliție, ca referent.

Citeste si: Nicolae Guță, primele declarații după zvonurile cum că ar avea cancer sau SIDA

Citeste si: Narcisa Guță și-a găsit un tinerel care ”o transpiră” câteva ore pe zi! Cum arată fosta iubită a manelistului după ce a slăbit 15 kilograme și și-a refăcut dantura?

La acel moment, fosta soacră a lui Guță și-a depus și declarația de avere. Conform documentului completat în 2018, Elena Colfescu deține o casă de locuit, într-o comună din județul Giurgiu, cu o suprafață de 215 metri pătrați.

fara descriere

La diverse ocazii speciale, cum ar fi Ziua Națională, fosta soacră a lui Nicolae Guță preferă să se îmbrace în uniforma de polițist, pe care o poartă cu mândrie, la care ”asortează” uneori si câte o plimbare pe Segway-ul din dotare. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate