Narcisa Guță și-a găsit un tinerel care ”o transpiră” câteva ore pe zi! Cum arată fosta iubită a manelistului după ce a slăbit 15 kilograme și și-a refăcut dantura?

Narcisa Guță muncește din greu la sală iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Transformare incredibilă a Narcisei, fosta iubită a lui Nicolae Guță. De câteva luni, aceasta și-a tras antrenor personal, pe nimeni altul decât Alexander Florescu, iar acesta a pus-o serios la treabă. Culmea e că Narcisa s-a dovedit un elev bun și muncitor, dovadă fiind și un video de 10 minute în care aceasta transpiră din greu la indicațiile trainerului.

fara descriere

Rezultatele au început deja să se vadă. Fosta iubită a lui Guță a slăbit în jur de 15 kilograme, este mult mai tonifiată și își poate permite ținute mulate pe corp. În plus, ea și-a reparat toată dantura iar acum arată ca o adevărată starletă.

fara descriere

Citeste si: Când și-a început viața sexuală Nicolae Guță! O femeie care i-a trecut prin pat a povestit ce i-a făcut el în momentele intime: "Mi-a cerut să..."

Citeste si: Primul soț al Nicoletei Guță, care a bătut-o pe manelistă chiar în noaptea nunții, iubește din nou!

Citeste si: Fiul Nicoletei Guţă suferă de depresie! Gabriel a apelat la un psihoterapeut!

Cine este Narcisa Guță?

Narcisa Guță a vut o relație de câțiva ani cu manelistul Nicolae Guță, din care a rezultat un copil, pe nume Alberto. Ea a ajuns de mai multe ori în atenția publică, în ultimii ani. Narcisa a mărturisit că a vrut să-și pună capăt zilelor atunci când a fost părăsită, după care și-a revenit și a agresat-o pe Beyonce de România. În urma acestui episod, ea s-a ales cu o condamnare cu suspendare.

fara descriere

În prezent, Narcisa pare că s-a liniștit și lucrurile par să meargă bine pentru ea. Nu mai vorbește despre Guță și și-a luat viața de la capăt, pe cont propriu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate