A murit în chinuri, după ce medicii i-au smuls organele interne, din greșeală: „S-a auzit în tot spitalul”

O tânără a murit în chinuri, după ce medicii care au operat-o i-au smuls organele interne din greșeală.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O tânără în vârstă de 22 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit din cauza medicilor care au tratat-o.

Femeia care a mers să nască a murit chiar în sala de nașteri, în urma unei greșeli de neconceput a doctorului.

Alisa Tepikina, din Sverdlovsk, Rusia, a pierit sub ochii medicului, după ce acesta i-a scos din greșeală organele interne.

În timpul operației, medicul a încercat să scoată placenta, însă a reușit să scoată și organele interne ale Alisei, odată cu placenta, în timpul unei manevre de întoarcere a placentei dintr-un uter întors.

Chiar dacă întâmplarea șocantă a avut loc în luna martie, abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat cu adevărat. Mama tinerei a dat detalii despre această întâmplare șocantă.

Citeste si: Bacalaureat 2019. Horia Brenciu a picat BAC-ul pentru că a luat nota 4 la proba scrisă de Limba română! Vezi cum i-a schimbat destinul ratarea examenului!

Citeste si: Cristi Borcea o să facă spume în închisoare când o să vadă fotografia asta! Fiul său a petrecut Ziua copilului cu Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea! FOTO

Citeste si: Brigitte Sfăt a intrat în atenţia Serviciului de executare silită al Fiscului, în timp ce filma la Fermă! Firma lui Brigitte are datorii de peste 300.000 de euro!

Potrivit femeii, Alisa a apucat să își vadă bebelușul doar câteva minute înainte de a murit.

Ce au pățit medicii

Tatăl Alisei a explicat că fiica lui a urlat de durere atât de tare, încât s-a auzit în tot spitalul. Din cauza șocului suferit, precum și a sângerării profunde, Alisa a intrat în comă, iar în scurt timp a făcut un stop cardio-respitarot și nu a mai putut fi salvată.

În urma acestei întâmplări șocante, medicii au primit o pedeapsă disciplinară, fiind deschis și un dosar penal, pentru ucidere din culpă.

În mod șocant, medicilor care s-au ocupat de acest caz șocant li se premite în continuare să profeseze.

Svetlana Malyukova vrea să se facă dreptate pentru moartea fiicei sale:

„Sper ca anchetatorii să reușească să dovedească vinovăția lor și ca ei să nu evite pedeapsa reală”, a spus femeia îndurerată, care nici acum nu își poate reveni din șoc.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate