Adelina Pestrițu își donează hainele! ”Îmi place să văd poze în care poartă hainele sau mesajele lor de bucurie”

Adelina Pestrițu își donează hainele! Motivul este surprinzător.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Frumoasa vedetă Adelina Pestrițu a făcut un anunț! Bruneta își donează o parte din haine. Având un dressing impresionant și încăpător, Adelina Pestrițu s-a gândit că este timpul să ”scape” de o parte din piesele vestimentare pe care le are, astfel că le oferă, fără nimic în schimb, altor fete!

Acest gest este unul foarte bine primit, căci, așa cum mărturisește și frumoasa vedetă, acest gest reprezintă un motiv de bucurie pentru fetele care nu își permit să își cumpere haine noi.

Citeste si: Dacă ai probleme cardiace nu da click! Uite cât de sexy poate să fie Adelina Pestriţu în pozele acestea! A reuşit asta cu o ţinută sport! FOTO!

Citeste si: Este mereu zâmbitoare, dar uite prin ce trece cu adevărat în aceste momente Adelina Pestriţu! "Nu mai ştim ce este un somn bun, ne trezim din 20 în 20 de minute"

Citeste si: Adelina Pestrițu mai are câteva luni până la nuntă, dar se află în impas! Ce a pățit după ce a ales deja locația și nașii

fara descriere

Adelina Pestrițu: ”Le trimit lucrurile pe cheltuiala mea”

”Hainele le donez. Mă refer la cele de care m-am plictisit. Sau la cele pe care nu le-am purtat. Am haine cărora nici măcar nu am îndrăznit să le rup eticheta… După un timp petrecut în dressingul meu, consider că e cazul să aibă un alt proprietar. Și fac cumva ca aceste haine să fie motiv de bucurie pentru alte fete care au nevoie sau care s-ar bucura de ceva nou. În principiu, ajut oameni nevoiași, fie că sunt de pe stradă sau pe care deja îi știu și la care merg cu drag – îi vizitez nu doar de sărbători, așa cum se poartă.

Mai am fete pe Facebook și pe Instagram care-mi scriu că-și doresc haine de la mine. Iar eu le răspund la mesaje. Și le trimit lucrurile pe cheltuiala mea. Apoi, îmi place să văd poze în care poartă hainele sau mesajele lor de bucurie. Sunt fete care poate nu-și permit o anumită pereche de încălțări, nu neapărat foarte scumpe. Am și haine de 50 de lei. Dar și altele, la sume mai mari”, a mărturisit Adelina Pestrițu pentru Libertatea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate