Adelina Pestrițu, prima declarație după ce a mers la Brigitte și Florin Pastramă la nuntă: „Mergem și la botez...”

Ce a spus Adelina Pestrițu după ce a mers la Brigitte la nuntă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Brigitte și Florin Pastramă au avut sute de invitați la nunta lor de duminică, iar printre invitați s-au aflat și Adelina Pestrițu, împreună cu soțul său, Virgil Șteblea.

Acesta este primul eveniment la care cei doi au participat în calitate de soț și soție, după ce au decis să se căsătorească zilele trecute în mare secret.

Citeste si: Suma uluitoare pe care au cheltuit-o Brigitte și Pastramă pentru nuntă! "Nu ne-am scos banii deloc"

Citeste si: Există sau nu un război între soţia lui Pepe şi Florin Pastramă? Află adevărul gol-goluţ despre relaţia celor doi veri! "Coşmar" EXCLUSIV!

Citeste si: Imagini nevăzute de la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Uite ce conexiune puternică este între însurăței!

Ce părere are Adelina despre acest cuplu

Adelina Pestrițu a făcut o dezvăluire surprinzătoare în cadrul unei emisiuni TV despre Brigitte:

Pe Brigitte o cunosc de ceva vreme, ea a venit și la botezul nostru, este o tipă foarte OK, foarte cerebrală din punctul meu de vedere. Chiar dacă aparent este o femeie impulsivă, este normal, este o femeie puternică, așa cum ar trebui să fie orice femeie, să știe ce vrea de la viață, iar ea cu siguranță este capabilă să bată cu pumnul în masă dacă își dorește ceva din toată inima.

Cred că toată țara i-a urmărit, sunt savuroși împreună și îmi place că, chiar dacă există situații-limită în cuplul lor, așa cum am văzut cu toții pe ecrane, într-un final, știu ei cum să le gestioneze, să le managerieze, pentru ca finalul să fie unul fericit.

Dovadă este această nuntă, care cu siguranță s-a întâmplat din dragoste, se vede că se iubesc. Le doresc să se respecte, casa de piatră împreună și să facă și copii. Dacă tot am venit la nuntă, să venim și la botez și tot așa, să petrecem în numele iubirii.

Să fie sănătoși, să fie fericiți, e foarte important să se bazeze unul pe celălalat, să se susțină și sunt convinsă că binele învinge răul totdeauna. Nu are importanță prin câte căsătorii treci, important este lângă cine alegi să îmbătrânești și cum te simți lângă cel pe care-l numești soț și sunt convinsă că ei vor îmbătrâni împreună.

Cred că se iubesc, văzând din afară această relație, și, cu siguranță, luând această decizie să fie soț și soție, tind să cred să cred că au fost împinși de iubire și chiar cred că este ultima nuntă” a spus Adelina pentru ProTV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate