Imagini nevăzute de la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Uite ce conexiune puternică este între însurăței!

În urmă cu două zile a avut loc nunta anului, între Brigitte și Florin Pastramă. Iată imagini nevăzute de la ceremonie!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În urmă cu două zile a avut loc una dintre cele mai așteptate evenimente ale anului! Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au spus ”Da!” la ceremonia religioasă și au devenit, oficial, soț și soție. Mai mult decât atât, după ce au petrecut alături de familie și invitați, afaceristul Florin Pastramă și Brigitte au postat pe rețelele de socializare imagini de la nuntă.

Citeste si: Mesajul Ralucăi Podea după ce fostul ei iubit, Florin Pastramă, s-a însurat cu Brigitte: "Nimeni nu o să-ţi ia vreodată locul"

În imaginea postată de Florin Pastramă, pe social media, apar cei doi însurăței într-un cadru tandru, plin de iubire, în timp ce sunt la un pas să se sărute. Amândoi sunt îmbrăcați specific acestui eveniment major din viața lor. Evident, imaginea nu a ”scăpat„ de impresiile oamenilor: ”Casă de piatră, nebunilor❤️”, ”Brigitte ești o mireasă foarte frumoasă”, ”Iubiti-va mult! Casa de piatră!🎉”.

Citeste si: Oana Zăvoranu a făcut varză nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! ”Jalnică, cu iz de cămin cultural”

Citeste si: Mama lui Brigitte, dezvăluiri neașteptate: „Am fost șocată, aș fi vrut să nu se mai căsătorească...”

În imaginea postată de Brigitte pe contul ei de socializare, apar, evident, cei doi însurăței, însă de data aceasta afară, unde a și avut loc ceremonia celor doi. Au fost fotografiați de la spate, punând în valoare rochia de mireasă pe care Brigitte a purtat-o. Fotografia a fost postată alb-negru.

fara descriere

Cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu o zi religios și au spus un mare ”Da!” în fața lui Dumnezeu, dar și în fața invitaților și familiei. Au fost doar invitați de seamă la nunta celor doi, iar când s-a ajuns la momentul în care trebuia să arunce buchetul, mai multe vedete s-au pus în spatele lui Brigitte, cu speranța că se vor mărita! Cea care a prins buchetul miresei a fost chiar Laurette!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate