babs, claudia iosif, dorian popa, iubită, rețele de socializare

Babs și Dorian Popa

Vedete

Adevăratul motiv pentru care Babs și Dorian Popa nu se mai afișează împreună! Bruneta a fost cea care a rupt tăcerea: ,,Fiecare cu treaba lui”

Care este motivul pentru care Babs și Dorian Popa nu au mai fost văzuți împreună? Iată ce a declarat iubita artistului!

Claudia Iosif și Dorian Popa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani, iar iubirea dintre ei este exact la aceeași intensitate ca în prima zi. Recent, iubita artistului a vorbit despre motivul pentru care ea și partenerul său nu s-au mai afișat atât de mult împreună.

Citește și: Dorian Popa are cu ce să se mândrească! Iubita lui, Babs, arată incredibil. Recent aceasta și-a făcut o nouă intervenție estetică

De ce Babs și Dorian Popa nu au mai fost văzuți împreună

Babs nu este foarte activă pe rețelele de socializare, dar atunci când decide să posteze ceva se asigură că acel lucru este destul de interesant pentru cei care o urmăresc. Faptul că ea și Dorian Popa nu s-au mai afișat împreună în mediul online i-au făcut pe fani acestora să se întrebe dacă totul în relația celor doi este în regulă.

Astfel, oamenii nu au ratat ocazia să o întrebe iubita artistului atunci când aceasta i-a îndemnat să îi trimită mesaje cu întrebări. Tânăra nu a ezitat absolut deloc să răspundă la această întrebare și a mărturisit că adevăratul motiv pentru care nu au mai fost văzuți împreună este pentru că, din punctul ei de vedere, afișarea excesivă a unui cuplu nu duce la nimic bun.

„Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok.

Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă”, a declarat Claudia Iosif pe rețelele de socializare.

Citește și: Dorian Popa, sarut pasional cu “Babs”, in club! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

De ce nu au nici poze împreună pe rețelele de socializare

Tot în cadrul aceleiași întrebări, iubita cântărețului a mai mărturisit că nu au prea multe poze împreună, deoarece ei nu îi place să pozeze atât de des. Din fericire, Dorian Popa a fost foarte înțelegător cu acest aspect și a respectat decizia și dorința partenerei sale.

„Dacă îl urmărești pe Instagram pe Dorian o să vezi că el are temă și este doar el în poze.

Și în al doilea rând, eu nu sunt un așa mare fan să mă pozez. Nu e felul meu de femeie. Și fug, sincer. El a înțeles chestia asta și a respectat-o. Eu când fac poze atunci când vreau să-mi prezint hainele sau fac dacă am chef în momentul acela. De obicei nu prea sunt cu pozele”, a mai adăugat Claudia.