Adevărul despre aparatele de cafea din România! Anunțul făcut de autorități

Autoritatea Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) demarează o acţiune la nivel naţional ce vizează controlul celor circa 100.000 de automate de cafea care funcţionează în prezent în România.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

„În momentul de faţă, pe baza specificaţiilor tehnice ale acestor aparate, acestea nu au dreptul să funcţioneze outdoor, fiind proiectate exclusiv pentru a fi folosite în interior. De asemenea, automatele de cafea pot funcţiona, în condiţii de siguranţă deplină, doar dacă sunt branşate la o reţea de apă”, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Marius Pîrvu, preşedintele ANPC.

Citeste si: Preot înjunghiat în biserică, în timpul slujbei! Suspectul este un român

Citeste si: Mesajul emoționant al Andreei Bălan pentru fetițele ei! Ce a spus artista de pe patul de spital

Citeste si: Adrian de la „Puterea dragostei” a dormit cu Larisa în aceeași cameră de hotel! Ce riscă acesta: „Nu permitem...”

Adevărul despre automatele de cafea


Conform unor studii, automatele de cafea regăsite pe majoritatea teritoriului României sunt branşate la recipiente care utilizează surse de apă necunoscute, nesigure.

Citeste si: Mihai Voropchievici a făcut ANUNȚUL! Zodia care își schimbă viața pentru totdeauna în următoarea perioadă

Citeste si: ȘOC și groază! Surpriză totală pentru paparazzii WOWbiz.ro! Crina Abrudan MĂNÂNCĂ!!!

Citeste si: Alex Bodi i-a trimis un mesaj emoţionant mamei sale, de ziua acesteia! Iubitul Biancăi Drăguşanu a recunoscut: „Ești îngerul meu păzitor de când m-am născut!


În urma investigaţiilor efectuate de ANPC, comercianţii trebuie să prezinte toate autorizaţiile necesare pentru ca aceste automate să poată funcţiona în continuare, în prezent acestea fiind neînregistrate şi neautorizate. ANPC vizează, de asemenea, măsuri prin care denumirile reale şi ingredientele complete ale produselor comercializate prin intermediul automatelor să fie specificate.

sursa


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: