Adevărul despre moștenirea Ancăi Serea! Unde se află și cât valorează terenul de la mare pentru care vedeta s-a luptat aproape un deceniu?

Anca Serea a scăpat de datorii și probleme în instanță la mulți ani după moartea primului ei soț. În plus, ea a rămas cu un teren în Constanța.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Moștenirea Ancăi Serea după moartea primului soț, Filip Poplingher, în 2010, constă în 2 hectare de teren situat în județul Constanța. Vedeta a câștigat un proces complicat cu o societate care a încercat să preia terenul respectiv la sfârșitul anului trecut însă abia recent a apărut și motivarea judecătorilor.

Cele două hectare de teren din județul Constanța urmau să fie vândute de către primul soț al Ancăi Serea pentru doar 20.000 lei, însă acesta n-a mai apucat să finalizeze actele cu societatea care urma să le cumpere. După ce Filip a murit, firma care deține mai multe imobile pe litoral a solicitat judecătorilor să elibereze o ”hotărâre care să țină loc de act autentic de vânzare-cumpărare”. Problema a apărut însă când judecătorul a solicitat unui expert autorizat să evalueze terenul.

Terenul valorează de 10 ori mai mult decât apărea în acte

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Rezultatul a fost unul neașteptat: terenul a fost evaluat la un preț mult mai mare, de aproape 250.000 lei (este vorba despre un teren arabil, extravilan). Acest lucru a crescut foarte mult și valoarea taxei de timbru pe care societatea reclamantă urma s-o plătească. Astfel, în loc de 1.100 lei, aceasta trebuia să achite 6.100 lei taxă de timbru. Aflată într-o situație financiară delicată, societatea cu care s-a judecat Anca Serea a preferat să-și retragă plângerea și să plătească și cheltuieli de judecată în valoare de 2.000 lei.

Citeste si: Anca Serea angajeaza bona. Ce conditii stricte trebuie sa indeplinesti?

Citeste si: Anca Serea, apariție uluitoare la o lună după ce a născut al șaselea copil

Citeste si: Sânziana Buruiană trage un semnal de alarmă după ce a fost înșelată: "Vreau să învătaţi din ce am păţit eu"

”Apărătorul reclamantei precizează că nu a achitat taxa de timbru doarece nu are posibilitatea de a plăti. Formulează cerere de renunțare la judecată, menționând că cererea este formulată tocmai pe motivul că societatea nu poate achita această taxă”, se arată în referatul cauzei.

Terenul care acum aparține Ancăi Serea (dar și celorlalți moștenitori legali ai primului soț) se află în localitatea constănțeană Movilița, la 8 km de Techirghiol și la 11 km de Eforie Nord.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Prima imagine cu Leah, fetița Ancăi Serea! Cu cine seamănă micuța

Anca Serea, mărturisiri incredibile în timpul nașterii celui de-al șaselea copil: ”Am aflat o veste șocantă”

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Anca Serea și Adi Sînă, detalii intime din dormitor: "Avem o saltea de calitate și un pat rezistent"

Scandal de hărțuire sexuală cu o cunoscută prezentatoare tv! ”A ajuns să-mi bage mâna-ntre picioare, agresiv și extrem de obraznic!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies