Adevărul despre rochia ”cu găurele” pe care Viorica Dăncilă a purtat-o la Parlamentul European! Se vedea pielea sau nu? FOTO

Rochia ”cu găurele” purtată de Viorica Dăncilă, săptămâna trecută, la Parlamentul European a creat multe discuții în mediul online.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 

fara descriere

Viorica Dăncilă a avut săptămâna trecută întâlniri oficiale la Bruxelles. Premierul a ajuns la Parlamentul European într-o rochie albastru închis ”cu găurele” în dreptul bustului. Rochia, considerată de mulți indecentă, a fost intens comentată pe paginile de socializare. Asta pentru că unii au susținut că rochia lăsa la vedere multe părți ale corpului.

Adevărul este însă altul! Rochia inducea doar senzația că lasă să se vadă zone din piele prin ”găurelele” dantelei. De fapt, zonele în care se aflau ”găurelele” erau marcate pe dedesupt de un material care imită culoarea pielii. Iar dacă în zona bustului și a abdomenului acest lucru era greu de observat, în partea de jos se vedea clar.

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a plecat într-o vacanţă de 5 stele în Caraibe după ce şi s-a dublat salariul! Victor s-a cazat într-o locaţie exclusivistă dintr-o staţiune din Columbia! FOTO

Citeste si: Mulţi cred că premierul nici nu ştie unde este bucătăria, dar uite ce prăjitură îi iese excelent Vioricăi Dăncilă! Vezi reţeta desertului preferat al prim-ministrului!

Ținuta Vioricăi Dăncilă era compusă dintr-un sacou lung și o fustă în aceeași culoare. Sacoul avea ”găurele” și în partea de jos, acolo unde de fapt acoperea fusta și unde nu ar fi trebuit să se vadă ”pielea”.

Citeste si: Dezvăluiri despre numărul de telefon al premierului Viorica Dăncilă! "Nu îl schimb" Vezi şi de ce NU are prim-ministrul cont de facebook!

Premierul Viorica Dăncilă are gene false

fara descriere

Un alt aspect sesizat de internauți a fost faptul că Viorica Dăncilă apelează la ”artificii” obișnuite pentru vedete și mai puțin de politicieni: ea are gene false și un machiaj strident.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate