Fiul Vioricăi Dăncilă a plecat într-o vacanţă de 5 stele în Caraibe după ce şi s-a dublat salariul! Victor s-a cazat într-o locaţie exclusivistă dintr-o staţiune din Columbia! FOTO

Amicii lui Victor au aflat că fiul Vioricăi Dăncilă a plecat într-o vacanţă de 5 stele în Caraibe.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fiul Vioricăi Dăncilă a plecat într-o vacanţă de 5 stele în Caraibe. Zilele trecute, Victor a postat pe site-urile de socializare câteva fotografii din vacanţă, fără să nominalizeze şi locul în care se află. Din poze, care sunt mai mult decât sugestive, reiese că acesta se află în staţiunea columbiană Cartagena de Indias, aflată la Marea Caraibilor. Dăncilă a postat şi o fotografie de la piscina exterioară a unui hotel de 5 stele, cu regim all-inclusive, numit Estelar Playa Manzanillo, unde preţul mediu al unei camere este de 250 de dolari pe noapte. (vezi cum a fost la nunta Vioricăi Dăncila)

Citeste si: Marina Almășan a răbufnit după ce a fost criticată că a apărat-o pe Dăncilă și a fost numită sluga PSD-ului: „Să-și ștergă clăbucii de la gură”

Citeste si: Iubita lui Dragnea, chemată în instanță! Jurnaliștii de la Times New Roman contraatacă și o dau în judecată pe iubita președintelui Camerei Deputaților

Citeste si: Dezvăluiri despre numărul de telefon al premierului Viorica Dăncilă! "Nu îl schimb" Vezi şi de ce NU are prim-ministrul cont de facebook!

Fiul Vioricăi Dăncilă a plecat într-o vacanţă de 5 stele în Caraibe. Victor este consilier la Curtea de Conturi

Vacanţa exotică a lui Victor Dăncilă se petrece într-un moment în care presa a dezvăluit că acesta şi-a schimbat locul de muncă, alegându-se cu salariul dublat. “Numirea Vioricăi Dăncilă ca premier al României a a adus beneficii importante fiului acesteia, ale cărui venituri au crescut. Venituri, din bani publici. Victor Dăncilă este consilierul lui Ilie Sârbu, care este vicepreședintele Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi. La numai o săptămănă după ce Viorica Dăncilă a devenit premierul României, fiul său a fost angajat la Curtea de Conturi, o instituție a statului cu salarii impresionante, plătite de la buget”, a dezvăluit newsweek.ro.

fara descriere

Fiul Vioricăi Dăncilă a plecat într-o vacanţă de 5 stele în Caraibe. Are un salariu de aproximativ 1.600 de euro pe lună

În această perioadă, fiul Vioricăi Dăncilă a plecat într-o vacanţă de 5 stele în Caraibe.  „Înainte să se angajeze la Curtea de Conturi, fiul premierului câștiga, la o companie privată, aproximativ 800 de euro pe lună. Un angajat al Curții de Conturi pe aceeași poziție ca Dăncilă junior câștigă circa 1.660 euro. Astfel, Victor Dăncilă și-a dublat salariu după ce mama a ajuns premier”, s-a mai scris despre veniturile lui Victor Dăncilă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate