Adevărul despre salariul pe care Cristina Ţopescu l-a primit de la Ministerul Sănătăţii! Pe lângă venitul uriaş, a încasat şi un spor de condiţii vătămătoare!

Cristina Ţopescu a avut un salariu uriaş la Ministerul Sănătăţii, dar nu a apucat să lucreze decât o lună.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Cristina Ţopescu a avut un salariu uriaş la Ministerul Sănătăţii la care se angajase din noiembrie 2019, când a fost numită pe postul de consilier personal al secretarului de stat Horațiu Moldovan. În presă s-a relatat că ea ar fi încasat 5.000 de lei pe lună, dar informaţia este inexactă. Pe site-ul Minsiterului Sănătăţii există o listă a funcţiilor din instutuţie cu salariile brute aferente. Astfel, există 6 funcţii de consilier personal în Ministerul Sănătăţii, una fiind ocupată de Cristina Ţopescu. (vezi motivul pentru care Cristina Ţopescu nu s-a măritat niciodată)

Citeste si: Se poate şi mai rău decât  în cazul decesului Cristinei Ţopescu! O femeie din Galaţi a fost găsită moartă în casă la 6 luni după de îşi dăduse ultima suflare!

Citeste si: Dovada că Cristina Ţopescu nu se înţelegea deloc cu fratele ei, Cristi! Cristina nu s-a dus să-şi vadă nepotul proaspăt născut: „Sunt o mătuşă rea” | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cristina Țopescu nu avea voie să ia Diazepam pentru că suferea de depresie! Asemănarea izbitoare cu moartea actorului Ioan Gyuri Pascu, tratat de insomnie când el făcea infarct

Prima are un venit brut de 10.835 lei (9.422 lei - salariu de bază plus 1.413 lei – spor condiţii vătămătoare), al doilea de 10.572 lei (9.193 lei plus 1.379 lei), al treilea de 9.822 lei (8.541 lei plus 1281 lei), al patrulea de 10.313 lei (8.968 lei plus 1.345 lei), al cincilea de 8.702 lei (7567 lei plus 1135 lei) şi al şaselea de 9.271 lei (8136 lei plus 1135 lei). Astfel, Cristina a avut un venit lunar net de 6.338 lei, 6.185 lei, 5.746 lei, 6.034 lei, 5.090 lei sau 5.423 lei. “În anul 2019, se acordă lunar, personalului din cadrul Ministerului Sănătăţii, indemnizaţia de hrană, reprezentând a 12-a parte din două salarii de bază minime brute pe ţară garantate în plată. Indemnizaţia de hrană este în valoare de 347 lei/lună, se plăteşte odată cu salariul de bază şi se acordă proporţional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară celei în care se face plata.”, se mai scrie pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

fara descriere

Cristina Ţopescu a avut un salariu uriaş: "Activitatea de consilier e una dinamică" 

“Am crezut că era în Germania, avea obiceiul să își viziteze mama. Am vorbit cu ea înainte de Sărbători. Apoi colegii mei au încercat să o găsească, pentru că nu era în concediu, dar în zadar. A fost un colaborator prestigios, care ne-a ajutat foarte mult. Am fost tot timpul în legătură, consilierea ei a fost importantă, era un om profesionist. Activitatea de consilier e una dinamică, ea făcea deplasări în diverse zone, programul era flexibil, venea și seara. Ne trimitea rapoarte permanent, până de sărbători ne vedeam zilnic”, a mai spus secretarul de stat. Sunt multe evenimente pe care trebuie să le gestionăm. Nu am avut bănuiala unui asemenea eveniment tragic, ci a unei deplasări în străinătate sau al unui defect în comunicare”, a declarat, pentru Libertatea, secretarul de stat Horațiu Moldovan, şeful Cristinei.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianaurie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență.   Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie,  la crematoriul din Vitan-Bîrzești, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate