Adina Alberts, altercație cu un bărbat nervos! ”Ce-o să faceți, puneți balcoane?” Răspunsul care l-a liniștit total pe individ

Medicul Adina Alberts a avut parte de o întâmplare care i-a lăsat un gust amar.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Adina Alberts a fost agresată verbal de un bărbat care nu împărtășește aceleași preferințe politice cu soția lui Viorel Cataramă. Acesta a încercat o ironie cam nesărată la adresa medicului înscris în cursa pentru funcția de primar al sectorului 1.

Adina Alberts: ”Nu pun balcoane, o să le fac un vaccin”

Zilele trecute, în timp ce Adina Alberts se afla în zona Bucureștii Noi într-o campanie de strângere de semnături, un cetățean mai nervos a abordat-o pe aceasta într-un mod nepoliticos.

”Și ce-o să faceți dumneavoastră la primărie, doamna chirug-politican? O să puneți balcoane?”, a mustăcit bărbatul, care face referire la specializarea Adinei Alberts legată de chirurgia estetică.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Soția lui Viorel Cataramă nu s-a pierdut cu una cu două și i-a răspuns bărbatului. ”Nu. Fără balcoane. Mulți funcționari ai primăriei au stat destul cu mâna în sât până acum. Le voi face însă un vaccin tetravalent. Împotriva indolenței, corupției, minciunii și hoției. Dețin formula!”, a relatat Adina Alberts pe blogul său.

 

Vedetele vor să ajungă primari

În acest moment, mai multe celebrități și-au anunțat intenția de a candida la alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie. Adriana Bahmuțeanu, de exemplu, și-a depus candidatura tot pentru funcția de edil în sectorul 1. Și Claudiu Bleonț și-ar dori să fie primul gospodar al comunei Beliș din județul Cluj, acolo unde a fost prima dat în 2018 și s-a îndrăgostit iremediabil de acele locuri.

Gabriela Firea, pe de altă parte, și-a strâns o echipă de celebrități pe care i-a numit în funcții de consilieri generali. Dumitru Dragomir, fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Anghel Iordănescu, fost selecționer al echipei naționale și Elisabeta Lipă, fostă campioană la cantoaj, sunt doar câțiva dintre aceștia.

Citeste si: Adina Alberts, despre educația sexuală în școlile din România: „O aberație”

Citeste si: Olivia Steer, fascinată de Viorel Cataramă. ”Eroul va lupta cu balaurii”! Politicianul s-a expus voluntar la COVID-19 pentru a demonstra că nu există!

Citeste si: Dr Adina Alberts, anunț despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu! "A fost testat pentru COVID-19. A fost o noapte de foc"

Magda Catone ar putea ajunge și ea la primărie, ea intrând în cursa pentru funcția de consilier la Primăria sectorului 2. Elena Lasconi, fostă vedetă PRO TV va candida la Primăria Câmpulung din partea USR. În fine, Tudor Tim Ionescu, fost iubit al Oanei Zăvoranu, vrea să fie primar în sectorul 6. El candidează din partea ALDE, după un mandat în care a fost consilier la Primăria Generală Municipiului București.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Coșmarul fără sfârșit al bătrânei de 83 de ani care a fost concediată acum un an de la grădinița la care lucra! După ce a fost dată afară, femeia de serviciu a ajuns ca pârât în...

Dr. Adina Alberts prezintă cea mai simplă modalitate de sterilizare a alimentelor! ”Este cu baterii, o puteți avea în geantă”

Amantul Vulpiței susține că el este tatăl copilului. Viorel, la un pas să-l ia la bătaie!

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Alexandru Rafila, despre o nouă stare de urgență: „Dacă se vor lua măsuri...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies