Adina Alberts, gest impresionat în plină pandemie de COVID-19: "Mă ofer voluntar și mă pun la dispoziția oficialităților"

Dr. Adina Alberts a făcut un anunț public prin care îi informează pe oficiali că se oferă voluntar și că își pune la dispoziție chiar și clinica medicală pentru a ajuta în lupta cu pandemia de COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Adina Alberts, gest impresionat în plină pandemie de COVID-19:


In articol:

Medicul Adina Alberts roagă autoritățile să facă publică modalitatea prin care oamenii se pot înscrie pentru voluntariat.

Citeste si: Trebuie sa dezinfectezi toata mancarea pe care o cumperi? Recomandarile expertului

Citeste si: Anunţ îmbucurător: Spitalul Dimitrie Gerota a ieşit din carantină

Citeste si: 72 de cadre medicale de la Spitalul „Sfântul Ioan” din București au fost trimise la izolare, după ce o pacientă a fost testată pozitiv pentru coronavirus

Adina Alberts, gest impresionat în plină pandemie de COVID-19:

Adina Alberts, gest impresionat în plină pandemie

"Dragii mei,

Dați-mi voie să mă repet, din nou public, după 3 săptămâni de la anunțul precedent, că am decis să MĂ OFER VOLUNTAR, și să pun la dispoziția oficialităților, în mod gratuit, atât clinica mea, cât și experiența mea medicală.

Dacă dumneavoastră cunoașteți vreo adresă de email oficială, unde, un cadru medical ar putea să își exprime dorința de voluntariat, vă rog faceți-o cunoscută!
Poate că mai sunt medici și asistente care doresc să devină voluntari, dar n-au cum s-o facă, n-au cui să se adreseze!

Eu, în acest moment colaborez ca medic voluntar cu Centrul Multifuncțional Caraiman și montez aparatură telemedicala la domiciliul persoanelor vulnerabile. Acest parteneriat este încheiat cu acceptul și la recomandarea Domnului Dan Tudorache -Primarul Sectorului 1.
Mulțumesc!", este anunțul făcut de Adina Alberts.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate